Setari Cookie-uri

Portretul mitocanului

Este prezent peste tot. Si se inmulteste exponential. Te izbesti de el in absolut toate locatiile, chiar si acolo unde teoretic nu ar trebui sa-l intalnesti.

Mitocanul are intotdeauna dreptate. Chiar si atunci cand nu are.Daca faci greseala sa-l contrazici iti va face cunoscuta imediat opinia lui, verde in fata, sau in secunda imediat urmatoare dupa ce i-ai intors spatele in cel mai neaos stil. Adora injuraturile suculente, de regula cu trimitere la anumite parti anatomice, ale lui sau ale mamei tale, in functie de cat de inspirat e mitocanul cand ai avut proasta idee sa risti o polemica cu el.

Si nu in ultimul rand, mitocanul este insurat de regula, cu mahalagioaica de esenta tare. Tipul gospodina sau bucatareasa, care nu merge niciodata la coafor sau cosmetica, are par pe picioare si poarta "doliu" etern pe sub unghii. Are priviri iscoditoare si piezise de parca ti-ar spune: "nu te stiu eu ce-ti poate pielea si tie?"

Cu siguranta ca ai intalnit macar un mitocan in viata. Dar nu te amagi sperand ca vor disprea intr-o zi ca dinozaurii. N-are sa se intample asta. Iluzii. Este singura specie programata genetic sa supravietuiasca in orice conditii. Noi toti vom fi dat de mult ochii cu Creatorul nostru cand el, "mitocanul" va continua sa existe si ce este mai trist , sa se inmultesca. Asa ca zambeste. Maine va fi si mai rau...


Un articol de Albinuta
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.