Setari Cookie-uri

Vedete gay dupa care suspinam

Sa fii gay in secolul 21 nu mai este un lucru de condamnat, decat de cei frustatrati si cu o gandire limitata. Persoanele cu o alta orientare sexuala nu trebuie priviti diferit doar pentru ca au ales alt drum in viata. Multe vedete evita totusi sa isi marturisesca adevarata orientare sexuala, deoarece exista riscul de a-si pierde o parte din fani, contracte sau roluri importante in filme sau reclame. Presa este cea care, de obicei, alimenteaza niste zvonuri banale, reusind sa staneasca multa valtoare in jurul unui subiect asa de fierbinte.

Sa fii gay in secolul 21 nu mai este un lucru de condamnat, decat de cei frustatrati si cu o gandire limitata. Persoanele cu o alta orientare sexuala nu trebuie priviti diferit doar pentru ca au ales alt drum in viata. Multe vedete evita totusi sa isi marturisesca adevarata orientare sexuala, deoarece exista riscul de a-si pierde o parte din fani, contracte sau roluri importante in filme sau reclame.

Presa este cea care, de obicei, alimenteaza niste zvonuri banale, reusind sa staneasca multa valtoare in jurul unui subiect asa de fierbinte.

Ricky Martin a fost timp de multi ani victima presei, care a sustinut, inca de la lansarea sa din 1999, ca solistului latino i s-ar aprinde calcaiele dupa reprezentantii sexului tare. Ricky Martin a negat zvonurile, dar in decembrie 2007 a fost dat de gol de stilistul lui gay , care a declarat ca si-ar petrece vacanta pe o plaja pustie doar cu Ricky.

Sunt convinsa ca multe dintre voi se uita la “Prison Break” doar pentru Wentworth Miller. Inimile admiratoarelor sale au fost frante in 2007, cand au aparut primele zvonuri despre orientarea lui sexuala. Wentworth Miller a negat declarand ca nu il deranjeaza ce se scrie despre el , atata timp cat serialul sau este urmarit in continuare. Dar cum fara foc nu iese fum, actorul a fost surpins 4 luni mai tarziu plimbandu-se alaturi de actorul Luke MacFarlane, cunoscut pentru pasiunea sa pentru barbatii frumosi.

Sexualitatea lui John Travolta a fost pusa la indoiala prima oara, in 1991, cand revista “Time” a scris un articol despre glumele pe care le facea fostul lider al Bisericii Scientologice, la adresa orient arii actorului. In 1998, John Travolta a fost implicat intr-un nou scandal sexual. Un barbat a dat in judecata Biserica Scientologica pentru ca ii promisesera ca il vor vindeca de homosexualitate, iar John Travolta era numit drept model de succes in aceasta problema delicata. In 2003, un om de afaceri a sustinut ca Travolta i-ar fi facut avansuri la o sauna din California si ca l-ar fi respins din cauza pilozitatii excesive a actorului. In 2006, presa a luat foc cand paparazzi l-au surprins sarutand un barbat pe un aeroport din Canada.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.