Setari Cookie-uri

Vedete gay dupa care suspinam

Sa fii gay in secolul 21 nu mai este un lucru de condamnat, decat de cei frustatrati si cu o gandire limitata. Persoanele cu o alta orientare sexuala nu trebuie priviti diferit doar pentru ca au ales alt drum in viata. Multe vedete evita totusi sa isi marturisesca adevarata orientare sexuala, deoarece exista riscul de a-si pierde o parte din fani, contracte sau roluri importante in filme sau reclame. Presa este cea care, de obicei, alimenteaza niste zvonuri banale, reusind sa staneasca multa valtoare in jurul unui subiect asa de fierbinte.

Gusturile lui John Travolta in materie de barbati sunt foarte… speciale: in 2007, actorul nu s-a putut abtine si l-a sarutat pe Kirk Douglas, in varsta de 90 de ani, direct pe buze.

George Michael a avut femeile la picioare inca de pe vremea cand facea parte din trupa Wham! In aceasta perioada, s-a iubit cu Brooke Shields si Whoopi Goldberg. In 1991, a renuntat la falsa identitate si l-a prezentat presei pe iubitul sau Anselmo Feleppa. Relatia a durat pana in 1993, cand Anselmo a fost rapus de cumplita maladie, SIDA. Din 1996, ii este fidel unui singur barbat, Kenny Goss.

Lance Bass a pastrat secretul asupra sexualitatii sale pentru a nu periclita succesul formatiei N Sync. Odata cu destramrea trupei, Lance Bass a recunoscut ca ii plac barbatii si ca s-a prefacut pentru a nu le distruge cariera celor 4 colegi, Justin Timberlake, Joey, JC si Chris. Lance Bass a declarat ca este fericit pentru ca adevarul a iesit la suprafata si ca se simte mandru de ceea ce este.

In lumea stralucitoare a modei, este normal ca barbatii sa fie atrasi unii de ceilaliti. Unii dintre cei mai celebri gay sunt Domenico Dolce si Stefano Gabbana. Cei doi au inceput sa lucreze impreuna in 1982, iar relatia lor de iubire s-a terminat in urma cu cativa ani. Desi nu mai sunt impreuna, cei doi au ramas alaturi pentru a duce mai departe succesul casei Dolce&Gabbana pentru care au muncit din greu.

Nici vedetele feminine nu au avut o soarta mai usoara din partea jurnalistilor amatori de stiri cancan. Alicia Keys a fost luata si ea in vizor de presa de scandal care a etichetat-o drept gay deoarece a refuzat in repetate randuri sa isi prezinte iubitul. Zvonurile au fost alimentate de stilul masculin al Aliciei de a se imbraca si de prietenia foarte stransa cu Erika Rose, manager si autoarea a numeroase cantece de pe albumele cantaretei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.