Setari Cookie-uri

Vedete gay dupa care suspinam

Sa fii gay in secolul 21 nu mai este un lucru de condamnat, decat de cei frustatrati si cu o gandire limitata. Persoanele cu o alta orientare sexuala nu trebuie priviti diferit doar pentru ca au ales alt drum in viata. Multe vedete evita totusi sa isi marturisesca adevarata orientare sexuala, deoarece exista riscul de a-si pierde o parte din fani, contracte sau roluri importante in filme sau reclame. Presa este cea care, de obicei, alimenteaza niste zvonuri banale, reusind sa staneasca multa valtoare in jurul unui subiect asa de fierbinte.

Angelina Jolie a avut o tinerete zbuciumata in care a incercat sa isi satisfaca toate poftele si dorintele interzise. A colectionat cutite si tatuaje, s-a sarutat cu fratele sau pe covorul rosu la Oscar si a recunoscut ca s-a iubit cu actrita Jenny Shimizu. In 2002, Angie a renuntat la stilul de viata nesanatos, dupa ce l-a adoptat pe Maddox si a cunoscut fericirea ca mama.

Portia de Rossi a facut sa curga rauri de cerneala cand a declarat, in 2001, ca barbatii nu o satisfac, femeile fiind cele care ii fac hormonii sa fiarba. Actrita are in prezent o relatie cu vedeta de televiziune, Ellen Degeneres. Cele doua vedete se vor casatori in vara acestui an, dupa ce in statul California a fost adoptata o lege ce permite casatoria intre persoanele de acelasi sex.

Ultima venita in clubul gay este Lindsay Lohan. Actrita a fost surprinsa de paparazzi, in acest weekend, la Cannes, la petrecerea lui P. Diddy, cand se saruta cu cea mai buna prietena a sa, Dj-ul Samantha Ronson.

Indiferent daca vor doar sa isi faca reclama, ca Madonna, Britney Spears si Christina Aguilera, orientarea sexuala a vedetelor este, in continuare, un subiect delicat, delicios pentru presa, dar dureros pentru vedetele care nu sunt pregatite sa recunoasca.

Un articol de Roxana Pitic


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.