Setari Cookie-uri

Cele mai intime secrete ale vedetelor, dezvaluite

Cand esti celebru, intrega viata iti este analizata pas cu pas, fiecare aparitie este disecata de criticii de moda, iar viata sentimentala este adeseori sabotata de presa de scandal.

Cand esti celebru, intrega viata iti este analizata pas cu pas, fiecare aparitie este disecata de criticii de moda, iar viata sentimentala este adeseori sabotata de presa de scandal. Deoarece tin la viata privata, multe vedete sunt foarte zgarcite in declaratii, ceea ce le transforma in tinte pentru paparazzi, care incearca mereu sa alfe cu cine se iubeste vedeta X sau cu cine isi petrece timpul liber vedeta Y. Jocul de-a soarecele si pisica: presa speculeaza, vedeta neaga a devenit in ultimii ani cea mai metoda de a-ti face publicitate gratuita.

Serialul “Neveste Disperate” a fost lansat de postul tv american ABC, in 2004, dupa ce “Totul despre sex” a ajuns la final. Serialul prezenta viata unor femei trecute de 30 de ani, care apparent duc o viata linistita in suburbia. Desi actritele au sustinut mereu ca se inteleg si nu exista tensiuni intre ele, fetele si-au dat arama pe fata la o sedinta foto.

In vara anului 2007, Teri Hathcer, Eva Longoria, Marcia Cross, Felicity Huffman si Nicolette Sheridan au aparut pe coperta revistei Vanity Fair. Desi pareau apropiate, surse din interiorul revistei au dezvaluit secretele din spatele sedintei foto. Conflictul dintre actrite a pornit de la garderoba aleasa pentru coperta si a fost nevoia de interventia unui reprezentant ABC pentru a calma spiritele. Acesta i-a atentionat pe stilisti la sosirea pe platou sa nu o lase pe Teri Hatcher sa isi aleaga prima vestimentatia. In ciuda celor recomandate, Teri a ajuns prima la garderoba, lucru ce a infuriat-o la culme pe Eva Longoria. Conflictul a continuat la sedinta foto, cand Marcia Cross a parasit locatia plangand deoarece Teri Hatcher se afla in centrul pozei. Teri a fugit si ea de pe platou plangand, ceea ce a ingreunat munca fotografului. Roscata Marcia a revenit pe platou cu conditia ca locul lui Teri, in centrul pozei, sa fie luat de Eva Longoria.

De-a lungul carierei, Beyonce a trecut prin multe transformari, coafura sa fiind supusa la multe incercari. Gurile rele sustin ca Beyonce ar fi chelit din cauza extensiilor cu care si-a chinuit parul in ultimii 10 ani, iar acum apeleaza la peruci cusute de scalp pentru a avea un look natural.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.