Setari Cookie-uri

Cele mai intime secrete ale vedetelor, dezvaluite

Cand esti celebru, intrega viata iti este analizata pas cu pas, fiecare aparitie este disecata de criticii de moda, iar viata sentimentala este adeseori sabotata de presa de scandal.

Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac au socat pe toata lumea cand si-au anuntat casatoria, deoarece nimeni nu stia ca sunt impreuna. Mariajul lor a fost pus sub semnul indoielii inca de la inceput si nimeni nu le dadea sanse sa ramana impreuna mai mult de un an. Casnicia lor s-a incheiat dupa 3 luni, iar Ion Ion s-a intors la marea sa iubire, Ileana lazariuc, care “intamplator” era gravida in 3 luni. Ion Ion si Maria au refuzat sa dezvaluie motivele care au dus la despartire, declarand ca le este mai bine separat.

Lenny Kravitz va sustine in aceasta vara un concert incendiar in Romania. Cunoscut pentru relatiile sale cu femei celebre ca Madonna, Nicole Kidman, Adriana Lima, Natalie Imbruglia sau Vanessa Paradis, cantaretul sustine ca nu a mai facut sex din 2004. Motivul pentru care a recurs la abstinenta este foarte simplu: vrea sa astepte femeia potrivita alaturi de care va pasi in fata altarului. Dar cum Lenny Kravitz emana sex-appeal prin toti porii, ne este greu sa credem ca nicio femeie nu a reusit sa il convinga sa renunte la dorinta sa absurda de a nu face sex.

Cand Andreea Raicu da un interviu, mentioneaza de la inceput ca nu va oferi detalii despre viata sa privata. Daca ii mai scapa cate un indiciu, acesta nu reuseste decat sa te bage si mai mult in ceata. Iubitul ei, actorul si cantaretul Tudor Chirila este la fel de discret. Desi nimeni nu ii vedea impreuna si despartirea le era anuntata in fiecare saptamana, acum roata s-a intors. Toata lumea vrea sa stie daca si cand se vor casatori. Se pare ca primul pas a fost facut, deoarece cei doi indragostiti s-au mutat deja impreuna. Daca se vor decide sa faca marele pas, cu siguranta nunta lor va fi una discreta, asa cum sunt si ei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.