Setari Cookie-uri

Cele mai intime secrete ale vedetelor, dezvaluite

Cand esti celebru, intrega viata iti este analizata pas cu pas, fiecare aparitie este disecata de criticii de moda, iar viata sentimentala este adeseori sabotata de presa de scandal.

julia roberts Toata lumea s-a intrebat ce s-a intamplat cu Julia Roberts, in 1999, la lansarea filmului ‘Nothing Hill”. Actrita premiata cu un premiu Oscar a ales pentru covorul rosu o rochie rosie, cu paiete la care a asortat o axila dizgratioasa, excesiv de paroasa. Rusinata de amploarea pe care a luat-o gafa ei, Julia Roberts a declarat ca a fost nevoita sa nu se epileze deoarece pierduse un pariu cu George Clooney.

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai admirate si respectate femei din show-bizz-ul romanesc. Cu un trup de invidiat, mai lucrat si intretinut decat al multor tinere de 18 ani, Mihaela s-a vazut nevoita sa apeleze la bisturiu pentru a fi pe deplin multumita de infatisarea sa. Desi multi ani la rand a negat ca ar fi suferit vreo operatie estetica, vedeta TV a recunoscut, anul trecut, ca a apelat la bisturiu dupa nasterea fiului sau. Desi carcotasii sustin ca Mihaela Radulescu avea implanturi dinainte de a-l naste pe Ayan, vedeta a negat aceste acuzatii. Adevarul doar ea il stie. Si Banica Jr. poate…

paris hilton La Hollywood, in fiecare saptamana o vedeta este banuita ca ar fi insarcinata. Presa a speculat pe seama lui Fergie, Kate Hudson sau Ashlee Simpson. In cazul primelor 2, zvonurile s-au dovedit a fi nefondate cand vedetele au fost surprinse in costume de baie, dezvaluind un abdomen foarte plat. In cazul lui Ashlee, ea a confirmat la nunta sa ca este gravida si ca a asteptat sa treaca primele 3 luni pentru a dezvalui marea stire.

Ultima intrata in clubul suspiciunilor este Paris Hilton. In weekend-ul trecut, mostenitoarea a dat de banuit presei deoarce prin rochia cu care era imbracata se zarea o mica burtica, inexistenta pana de curand. Paris a negat zvonurile, dar aceeasi tactica a aplicat-o si buna sa prietena, Nicole Richie, cand a ramas gravida.

Un articol de Roxana Pitic

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.