Setari Cookie-uri

Miscarile neinspirate ale vedetelor in cariera

Pentru celebritati, cariera este cea mai importanta, in multe cazuri avand prioritate in fata familiei sau a vietii amoroase, iar un singur pas gresit ii poate scoate de pe harta producatorilor de film sau a firmelor de publicitate.

Pentru celebritati, cariera este cea mai importanta, in multe cazuri avand prioritate in fata familiei sau a vietii amoroase, iar un singur pas gresit ii poate scoate de pe harta producatorilor de film sau a firmelor de publicitate.

david David si Victoria Beckham erau faimosi in toata lumea, mai putin in America unde sportul rege al Europei, fotbalul, nu avea mare cautare, iar Victoria Beckham era considerata o anonima in lipsa trupei Spice Girls alaturi de care cunoscuse faima in anii ’90. Cei doi nu au facut un secret din dorinta lor de a cuceri America, iar dorinta le-a fost indeplinita de clubul de fotbal LA Galaxy, care i-a oferit lui David Beckham un salariu de 1 milion $ pe saptamana. Desi fotbalul nu este unul dintre sporturile preferate ale americanilor, Beckahm a renuntat fara regrete la echipa sa, Real Madrid, si a plecat plin de sperante spre Taramul Fagaduintei.

Asteptarile sale s-au naruit repede, deoarece David si-a petrecut primele 6 luni la LA Galaxy pe banca de rezerve din cauza accidentarilor. Presa a speculat ca Beckham regreta venirea in America si ca si-ar dori sa revina in Europa pentru a juca fotbal de calitate.

victoria Partenera de viata a lui David Beckham, Victoria, este deseori acuzata de falsitate si multi se intreaba cum a ajuns atat de celebra, fara sa faca nimic. Pentru a inchide gura clevetitorilor, Posh s-a reunit anul trecut cu fostele sale colege de trupa. Spice Girls si-a propus sa lanseze un nou album si sa porneasca, dupa aproape 10 ani, intr-un nou turneu mondial. Noul single, “Headlines”, nu s-a bucurat de succes si s-a vandut in mai putin de 5000 de exemplare. Desi presa anunta ca biletele pentru cel mai asteptat turneu al anului s-au epuizat in doar 38 de secunde, trupa Spice Girls s-a vazut nevoita sa anuleze ultimele concerte din cauza numarului mare de bilete nevandute. Scuza oficiala invocata de artiste: viata de familie are prioritate.
Dupa tentativa esuata in muzica, Posh a declarat ca nu va mai canta niciodata, intrucat nu se considera potrivita pentru aceasta meserie.

Foto: PrettyOnTheOutside.com
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.