Setari Cookie-uri

Miscarile neinspirate ale vedetelor in cariera

Pentru celebritati, cariera este cea mai importanta, in multe cazuri avand prioritate in fata familiei sau a vietii amoroase, iar un singur pas gresit ii poate scoate de pe harta producatorilor de film sau a firmelor de publicitate.

Serialul “O.C” (“ Rebel in California”) era considerat in America urmasul lui “Beverly Hills 90210”, bucurand-se de un real succes in randul tinerilor. Datorita acestui serial, viata Mischei Barton s-a schimbat radical: a devenit imaginea liniei de blugi Calvin Klein, a semnat un contract de 2 ani cu firma de produse cosmetice Neutrogena, iar in viata amoroasa a inceput o relatie cu un tanar miliardar, Brandon Davis.

Desi aparent, totul mergea perfect, Mischa a socat pe toata lumea cand a decis sa paraseasca serialul, pentru a putea juca in mai multe productii pentru marele ecran. Pana in prezent, Mischa Barton nu a facut niciun rol memorabil, iar serialul a fost anulat la scurt timp din cauza audientelor scazute.

mariah Dupa ce a cunoscut succesul international datorita vocii sale deosebite si a melodiilor de dragoste, Mariah Carey si-a dorit sa devina actrita. In 2001, visul i-a fost indeplinit si a primit rolul principal in musicalul “Glitter”. Din cauza criticilor dure si a vanzarilor slabe, Mariah Carey a cedat psihic si s-a internat intr-o clinica pentru a-si trata problemele emotionale. In clinica a stat doar cateva zile, dar a revenit in scur timp dupa ce a fost parasita de iubitul sau, cantaretul latino, Luis Miguel.
Dupa o pauza de 4 ani, Mariah Carey a revenit in forta in 2005, cu un nou album, “The Emancipation of Mimi”, care s-a bucurat de un success nesperat.


Un articol de Roxana Pitic
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.