Setari Cookie-uri

Miscarile neinspirate ale vedetelor in cariera

Pentru celebritati, cariera este cea mai importanta, in multe cazuri avand prioritate in fata familiei sau a vietii amoroase, iar un singur pas gresit ii poate scoate de pe harta producatorilor de film sau a firmelor de publicitate.

In 2004, viata lui Lindsay Lohan era perfecta. Cariera era infloritoare datorita rolurilor din comediile “Freaky Friday” si “Mean Girls”, era indragostita, iar banii veneau din toate partile: filme, reclame sau aparitii la petreceri.
In varsta de 18 ani si cu o mama disperata dupa publicitate, Lindsay Lohan a luat-o usor, dar sigur, pe un drum gresit. A inceput sa petreaca in fiecare seara, sa vina beata crita acasa, sa se drogheze si sa schimbe iubitii ca pe sosete. Mama ei, Dina, nu a facut nimic pentru a stopa abuzurile fiicei sale, sustinand ca este tanara si ca trebuie sa se distreze.


Datorita stilului monstruos de a petrece, producatorii de la Hollywood au inceput sa o evite, iar rolurile in filme importante devenisera o amintire. Lindsay Lohan nu a fost ingrijorata de acest amanunt si a continuat sa petreaca in acelasi stil care a consacrat-o.
In vara anului trecut, contabilul a anuntat-o ca a irosit intr-un singur an 7 milioane de dolari pe haine si petreceri, iar veniturile din putinele filme in care a jucat nu acopereau cheltuielile.
Trezita in sfarsit la realitate, Lindsay Lohan si-a petrecut vara anului 2007 intr-o clinica de reabilitare pentru a se vindeca de dependenta de alcool si droguri.
Desi Lindsay sustine ca vrea sa isi refaca cariera si sa se cuminteasca, ofertele pentru filme intarzie sa apara.

In 2007, Gisele Bundchen si-a incheiat colaborarea cu cel mai renumit brand de lenjerie, Victoria’s Secrets, deoarece compania a refuzat sa ii mareasca salariul de 5 milioane de dolari pe an. Desi anul trecut a fost desemnata de revista Forbes cel mai bine platit manechin din lume, in 2008, Gisele va fi cu siguranta detronata de pe locul 1.

Musicalul "Chicago" a fost foarte bine primit de criticii de film si a reusit performanta de a castiga 6 premii Oscar, 1 Glob de Aur si 2 Grammy. Interpretul avocatului viclean, Richard Gere a declarat ca nu ii vine sa creada ca a avut norocul de a participa la acest film si ca ii multumeste lui John Travolta pentru ca a refuzat acest rol. Dezamagit de proasta alegere in privinta peliculei “Chicago”, John Travolta a acceptat anul urmator sa joace intr-un nou musical, “Hairspray”, dar filmul nu s-a bucurat de succesul lui “Chicago”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.