Setari Cookie-uri

Top 10 cei mai sexy sportivi

Recent am vazut un nou top cu cei mai sexy sportivi, atat din Romania cat si din afara granitelor, iar majoritatea, ca de fiecare data, facea parte din elita fotbalului.

Recent am vazut un nou top cu cei mai sexy sportivi, atat din Romania cat si din afara granitelor, iar majoritatea, ca de fiecare data, facea parte din elita fotbalului. Asa ca m-am gandit sa fac un top din care sa lipseasca Mutu si Chivu ( nu neg ca sunt sexy, frumosi si talentati) si in care sa va prezint alte frumuseti ale patriei care ii depasesc pe cei doi in frumusete, talent si sex-appeal. Inevitabil am ales si cativa fotbalisti, pentru ca trebuie sa recunoastem, fotbalul este sportul rege al romanilor.

10. Mircea Ionut Saulescu
Un alt handbalist, Mircea Ionut Saulescu activeaza la HCM Constanta, a fost coleg cu Stavrositu. Motivele pentru care l-am inclus in top? Brunet, ochi albastri, 24 de ani, burlac inrait. Singurul inconvenient este ca nu are foarte mult timp liber din cauza antrenamentelor solicitante.
Pentur poza, click aici

9. Marius Stavrositu
Este unul dintre cei mai valorosi handbalisti, joaca in prezent la FC Stelei si face parte din lotul nationalei. Prezenta sa in lot a ajutat fost decisive pentru calificarea Romaniei la Campionatul Mondial de handbal.
Pentru poza, click aici

8. Mihai Paul

mihai paul In varsta de 26 de ani, Mihai Paul este una dintre marile sperante ale baschetului romanesc. Si-a facut junioratul la Ploiesti dupa care a plecat sa joace in America de Sud. A revenit acum doi ani in tara, la Elba Timisoara.
Din pacate pentru el s-a accidentat grav si a ratat aproape tot sezonul. Asesoft Ploiesti doreste sa-i acorde lui Mihai Paul o noua sansa, avand mare incredere in calitatile sale.

7. Lucian Bute
Al treilea campion mondial al Romaniei, Lucian Bute (27 de ani) este un barbat incredibil de modest, care a reusit sa ramana cu picioarele pe pamant chiar si dupa ce a cunoscut succesul international.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.