Setari Cookie-uri

Top 10 cei mai sexy sportivi

Recent am vazut un nou top cu cei mai sexy sportivi, atat din Romania cat si din afara granitelor, iar majoritatea, ca de fiecare data, facea parte din elita fotbalului.

Daca va doriti sa il cuceriti, va trebui sa mergeti tocmai in Canada intrucat acolo si-a stabilit domiciliul momentan. Desi a fost atacat de Leonard Doroftei in nenumarate randuri, Lucian Bute nu s-a coborat la nivelul fostului campion, preferand sa nu ii raspunda la replicile dure.

6. Daniel Niculae
Primul fotbalist din topul Kudika, Daniel Niculae a jucat la Rapid, de unde a plecat pentru a-si cladi o cariera internationala, la Auxerre, Franta. Are 26 de ani si s-a mutat in Franta cu tot cu iubita sa, o bruneta sexy.




5. Marius Novanc
marius novanc Ocupantul locului 4, handalistul echipei FC Steaua, Marius Novanc, a intrat in vizorul presei de scandal dupa ce a inceput o relatie cu fosta componenta HI-Q, Nicoleta Dragan, desi, daca dam crezare zvonurilor, pe vremea aceea nu se despartise de fosta sa iubita, baschetbalista Ane Marie Parau.
Intre timp, Nico si Marius s-au casatorit pe o plaja din Hawaii, iar ca planuri de viitor isi doresc sa emigreze in America unde sa faca 7 copii.

4. Stefan Gherghel
Stefan este unul dintre cei mai buni inotatori ai Romaniei din ultimii ani. Performantele sale sunt impresionante: locul 5 in finala Olimpica Atena 2004 la 200m future, vicecampion mondial in bazin scurt, vicecampion european in bazin lung, 2 medalii de bronz la campionatele europene in bazin scurt.




Ca si Lucian Bute, Stefan Gherghel a parasit momentan Romania pentru Statele Unite ale Americii, dar promite ca va reveni in tara cand va dori sa isi intemeieze o familie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.