Setari Cookie-uri

Top 10 cei mai sexy sportivi

Recent am vazut un nou top cu cei mai sexy sportivi, atat din Romania cat si din afara granitelor, iar majoritatea, ca de fiecare data, facea parte din elita fotbalului.

3. Razvan Lucescu
Trebuie sa recunosc ca tanjesc dupa Razvan Lucescu de foarte mult timp, dar din pacate pentru mine si restul admiratoarelor, nu putine la numar, antrenorul lui FC Brasov este casatorit de la varsta de 20 de ani, fiind in continuare foarte indragostit de sotia sa, Ana.





2. Mirel Radoi
Protejatul lui Gigi Becali, Mirel Radoi, este căsătorit cu Viviana, împreună având un băieţel pe nume Denis si o fetita pe nume Ingrid. Cei doi sunt împreună din 1999. Cariera lui Mirel a fost presarata cu nenumarate ghinioane: a suferit foarte multe accidentari, a ratat participarea la Euro 2008, iar transferul la Inter a picat in ultimul moment.




Desi de multe ori este arogant cu ziaristii, refuzand sa le raspunda la intrebari, sta mai mult incruntat, Mirel Radoi ocupa un loc fruntas in topul Kudika datorita zambetului sau fermecator si trupului bine lucrat la sala de forta.

1 Ion Ionut

jojo dan Daca inca nu ati auzit de el, va pot spune ca Ion Ionut, sau Jo-Jo Dan cum i se spune in ring, este viitorul campion mondial la box. In varsta de 27 de ani, Jo-Jo se antreneaza din greu in Canada, alaturi de Lucian Bute, pentru a obtine cele mai bune performante in ring.
Pe 1 august, la Piatra Neamt, a reusit sa il invinga pe Peter Semo in cel mai dificil meci al carierei sale de pana acum, apropiindu-se tot mai mult de titlul mondial pentru care lupta inca din copilarie.

Un articol de Roxana Pitic

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.