Setari Cookie-uri

Top 10 trupuri perfecte

A venit si ziua de care noi toate fugeam: sfarsitul verii, al vacantei, al vremii frumoase, al zilelor cu soare. In curand, ele vor fi inlocuite de ploaie, haine ponosite si gri, iar soarele va deveni o amintire frumoasa.

A venit si ziua de care noi toate fugeam: sfarsitul verii, al vacantei, al vremii frumoase, al zilelor cu soare. In curand, ele vor fi inlocuite de ploaie, haine ponosite si gri, iar soarele va deveni o amintire frumoasa.
Daca in urma cu 2 saptamani, am facut topul vedetelor ciuruite de celulita, acum la sfarsitul verii, a venit timpul sa culegem roadele si sa dam verdictul: care au fost cele mai frumoase corpuri care ne-au incantat vederea in aceasta vara.

10. Britney Spears

britney spears Daca anul trecut, Britney Spears ne oripila vederea cu outfit-urile ei inspirate din costumatia prostituatelor, iar celulita ii imbogatea dosul cu niste gropite de toata frumusetea, in aceasta vara, fosta virgina a Americii si-a revenit: a obtinut dreptul de a petrece cateva nopti cu fiii ei, a inceput inregistrarile pentru un nou album, iar sala de forta i-a redevenit un prieten bun.
Pentru poza, click aici

jenny mccarthy 9. Jenny McCarthy
Fostul iepuras Playboy ar putea oricand poza din nou in paginile revistei care a facut-o cunoscuta in lumea intreaga pentru ca a avut mare grija de corpul ei. In aceasta vara, paparazzi nu au reusit sa o surprinda decat intr-un costum de baie dintr-o singura piesa, care ii scotea in evidenta bustul impresionant. Cateva zile mai tarziu, iubitul vedetei, actorul Jim Carrey, a imbracat costumul iubitei si a scos-o la o plimbare romantica pe plaja din Malibu.
Pentru poza, click aici si aici

8. Heidi Klum
Paparazzi reusesc sa surprinda heidi klum vedetele in cele mai intime vacante, indiferent ca e vorba de intimitatea propriei locuinte ( Angelina Jolie si Brad Pitt click aici, Jessica Alba-gravida in piscina, click aici) sau vacantele petrecute pe yachturi sau plaje private. Este cazul si fostului topmodel, Heidi Klum, pe care paparazzi au surpins-o cand facea plaja topless pe un yacht, alaturi de sotul ei, Seal. Desi sanii vedetei nu mai au fermitatea de odinioara, dupa 3 copii, Heidi Klum arata in continuare de nota 10.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.