Setari Cookie-uri

Top 10 trupuri perfecte

A venit si ziua de care noi toate fugeam: sfarsitul verii, al vacantei, al vremii frumoase, al zilelor cu soare. In curand, ele vor fi inlocuite de ploaie, haine ponosite si gri, iar soarele va deveni o amintire frumoasa.

Pentru poza, click aici

7. Sienna Miller
sienna miller V-ati intrebat vreodata care este asemanarea dintre Andreea Marin si Sienna Miller? Daca nu va vine nimic in gand, va ajut eu: ambele vedete vor sa dea in judecata 2 ziare de scandal pentru ca le-au surprins in ipostaze jenante pe plaje publice.
Daca Andreea Marin are toate motivele sa fie suparata pe paparazzi care au surprins-o topless pe terasa unui hotel de 4 stele din Monte Carlo, Sienna Miller nu are niciun motiv sa se planga. Trupul ei arata impecabil, nu are celulita, iar sanii ei inca nu sfideaza gravitatia. Ah, singurul motiv care e posibil sa fi starnit furia Siennei: partenerul ei de harjoneala este insurat si are 4 copii acasa.
Pentru poza, click aici

6. Cosmina Pasarin
Paparazzi de la Ciao pur si simplu nu au stare. Dupa ce au prins-o pe Andreea Spatar cum lua bataie in plina zi de la fostul iubit, pe Andreea Marin topless la Monte Carlo, a venit randul Cosminei Pasarin sa intre in atentia blitzurilor. Acestia au surpins-o pe starleta facand plaja fara costum de baie pe o plaja retrasa din Costinesti.
Pentru poza, click aici
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.