Setari Cookie-uri

Top 10 trupuri perfecte

A venit si ziua de care noi toate fugeam: sfarsitul verii, al vacantei, al vremii frumoase, al zilelor cu soare. In curand, ele vor fi inlocuite de ploaie, haine ponosite si gri, iar soarele va deveni o amintire frumoasa.

jennifer aniston 5. Jennifer Aniston
Fosta actrita din serialul “Friends” se poate lauda cu un trup formidabil la cei 39 de ani ai sai, cu un iubit mai tanar decat ea cu 9 ani si cu o cariera in plina ascensiune. La inceputul verii, Jennifer Aniston a fost surpinsa pe o plaja din Mexic alaturi de noul iubit, cantaretul country, John Mayer. Cei doi nu s-au ferit de paparazzi si s-au sarutat in voie, de parca ar fi fost singuri pe lume.
Pentru poza, click aici

carmen electra 4. Carmen Electra
Oricat s-ar stradui, Carmen Electra nu reuseste sa aiba o cariera de success in actorie , asa ca a revenit la ce stie ea cel mai bine sa faca: sa pozeze sexy. Revistele pentru barbati se inghesuie sa o dezbrace in paginile sale, iar Carmen nu ii poate refuza.
Pentru poza, click aici

kim kardashian 3. Kim Kardashian

Nimeni nu stie exact cu ce se ocupa aceasta domnisoara. In afara de faptul ca este invitata la toate petrecerile mondene, iar fundul sau ( Kim a declarat de nenumarate ori ca nu a apelat la bisturiu) este mai celebru decat ea, trebuie sa recunoastem ca merita sa fie inclusa in topul celor mai frumoase trupuri.
Pentru poza, click aici



2. Geri Halliwell
Fosta componenta a trupei Spice Girls, Ginpger Spice, a renuntat la haine si a pozat intr-un costum de baie minuscul pentru prima oara in 7 ani. Cei care au convins-o sa isi arate trupul perfect sunt cei de la revista britanica "Hello!". La 36 de ani, cu un corp ce sfideaza perfectiunea, Geri Hallwell marturiseste ca are momente in care nu este multumita de felul in care arata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.