Setari Cookie-uri

Solduri, Coapse si Decolteuri Celebre: Top 10 Vedete cu Forme

E stabilit: Hollywood-ul e dominat de celebritati slabe, celebritati pe carea numarul 55 pe cantar le determina sa inceapa diete drastice pe termen nelimitat. Dar chiar daca 95% din actrite se chinuie sa-si pastreze siluetele adolescentine, mai exista si cateva vedete care prefera sa isi poarte cu mandrie formele feminine.

8. Mariah Carey – De fiecare data cand o vedem, Mariah poarta cele mai minuscule tinute: pantalonasii scurti, topurile mulate cu vedere la buric si rochiile scurte si decoltate par sa fie permanent prezente pe lista ei “Must Have”. Si in ciuda acestor tinute care denota multa incredere de sine, Mariah declara ca intotdeauna s-a chinuit sa isi mentina silueta cu diete care, de multe ori, i-au pus sanatatea in pericol.
Mariah este renumita pentru oscilarile ei in greutate, insa in ultimul timp, a realizat ca nu este facuta sa fie slaba precum un model de pe podium. “Nu cred ca toti trbuie sa purtam marimea 34 la haine. Toti ar trebui sa acceptam cum suntem din punct de vedere fizic. Eu nu sunt facuta sa fiu o fata slaba ca o scandura – pur si simplu nu sunt eu.”, a declarat Mariah. Pentru poza cu formele lui Mariah, click aici!

7. Jessica Simpson - Chiar daca atunci cand a aparut prima data pe scena, Jessica se putea lauda cu o silueta subtirica, acum, la 28 de ani, Jessica e mult mai rotunjoara. Norocul ei? Fiiecare kilogram in plus se duce direct… in decolteu si nu pe burtica – asa ca Jessica e nelipsita din topurile de genul “Cei mai frumosi sani de la Hollywood” sau “Cele mai impresionante decolteuri celebre”.

Si cum nici o pereche de sani celebri care poarta mai mult decat cupa C la sutien nu a ramas neatinsa de speculatii, Jessica a fost nevoita sa isi apere formele, spunand: “Stiti, sunt reali. Dar daca dupa ce voi avea copii, sanii imi vor cadea pana la buric, atunci i-as ridica pe cale chirurgicala.” Pentru poza cu decolteul lui Jessica, click aici!

6. Jennifer Love Hewitt – Jennifer a fost asaltata de comentarii necrutatoare ce criticau formele consistente si greutatea actritei, dupa ce poze cu aceasta in bikini au aparut pe Internet. Mai mult, comentariile nu se sfiau sa includa cuvinte ca “grasa”, “lenesa”, “supraponderala” si “plina de celulita”, desi singurul pacat al actritei era ca arata… ca o femeie normala de pe strada/plaja, si nu ca o vedeta de la Hollywood.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.