Setari Cookie-uri

Solduri, Coapse si Decolteuri Celebre: Top 10 Vedete cu Forme

E stabilit: Hollywood-ul e dominat de celebritati slabe, celebritati pe carea numarul 55 pe cantar le determina sa inceapa diete drastice pe termen nelimitat. Dar chiar daca 95% din actrite se chinuie sa-si pastreze siluetele adolescentine, mai exista si cateva vedete care prefera sa isi poarte cu mandrie formele feminine.

4. Salma Hayek – La 157 cm, Salma cantareste 53 kilograme si masoara 94 cm peste bust, 64 cm in talie si 95 cm peste solduri. Miniona cu forme voluptoase latine a revenit la corpul pe care il avea inainte de a ramane insarcinata nu in 2 saptamani, ca multe alte celebritati disperate sa atinga o talie de 60 cm, ci apeland la un regim sanatos pe termen indenlungat.

Salma promoveaza o imagine sanatoasa despre propria imagine si in serialul “Ugly Betty”, unde este co-producator si este asaltata constant cu intrebari de genul “Cum putem avea forme ca ale tale? Ce exercitii faci pentru un asa corp?, insa raspunsul Salmei este simplu: “M-am rugat: “Te rog, Doamne, da-mi sani!” Si mi-a dat!” Pentru poza cu Salma, click aici!

3. Jennifer Lopez – Jennifer a fost una din primele vedete care au promovat o imagine sanatoasa si voluptoasa, in locul siluetelor tip snur. O veterana a topurilor de tip “Cele mai celebre funduri/solduri”, Jennifer si-a pastrat corpul feminin si dupa nastere si si-a pus permanent formele in valoare in rochii mulate si jeansi stramti, fara a se intimida de avalansa de vedete care canteresc cu 15 kilograme mai putin.

“Am sani, am fund si am forme de femeie. Urasc sa ma uit intr-o revista si sa vad poza unei fete care e atat de slaba si atat de trista, ca si cum ar avea nevoie de o masa copioasa. Pentru mine, a arata bine inseamna a arata sanatos si cel mai important secret de frumusete e sa iti placa de tine asa cum esti.”, a declarat Jennifer. Pentru poza cu noua mamica JLo in bikini, click aici!

2. Beyonce Knowles - Beyonce are picioare sanatoase cu coapse groase, solduri rotunde si un fund care nu poate fi ignorat – si toate acestea se “asorteaza” perfect cu un abdomen plat si tonifiat. Cat cantareste Beyonce? La 168 cm, catarul lui Beyonce arata 63 de kilograme - masuratori ce determina un indice de masa corporala sanatos (22, unde 18.5-25 indica o greutate normala) si rar intalnit in randul celebritatilor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.