Setari Cookie-uri

Solduri, Coapse si Decolteuri Celebre: Top 10 Vedete cu Forme

E stabilit: Hollywood-ul e dominat de celebritati slabe, celebritati pe carea numarul 55 pe cantar le determina sa inceapa diete drastice pe termen nelimitat. Dar chiar daca 95% din actrite se chinuie sa-si pastreze siluetele adolescentine, mai exista si cateva vedete care prefera sa isi poarte cu mandrie formele feminine.

Intrebata cum s-a simtit cu 8 kilograme in minus (pe care le-a dat jos pentru un rol), Beyonce a raspuns: “Ma uitam in oglinda si nu ma simteam ca o femeie, nu ma simteam sexy. Cei din industria modei imi spuneau: “Wow, areti atat de bine!”, dar pentru mine, e important sa ma simt ca mine in pielea mea si nu simteam ca eram eu cand eram mai slaba. In plus, e mult mai bine ca pot sa mananc pizza din nou!” Pentru poza cu formele lui Beyonce, click aici!

1. Scarlett Johansson – Nici Scarlett nu e straina de topurile care claseaza cele mai frumoase decolteuri, facandu-le concurenta la Jessica Simpson sau la Jennifer Love Hewitt. Dar pe langa sani de marimea 92, cupa C, Scarlett se poate madri cu faptul ca intruchipeaza prototipul clepsidrei: sani mari si rotunzi, solduri late si coapse rotunde, plus o talie mica si bine definita, incadrata perfect de formele de sus si de jos.

Intrebata cum face fata concurentei de la Hollywood, reprezentata de actrite filiforme pentru care “dieta stricta” inseamna mod de viata, Scarlett a declarat: “Am forme. Niciodata nu voi avea 180 cm si 55 de kilograme. Dar ma simt grozav cu ce am. Iar ideea mea de a face miscare e sa ies la o pizza.” Pentru poza cu silueta de clepsidra a lui Scarlett, click aici!








Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.