Setari Cookie-uri

Solduri, Coapse si Decolteuri Celebre: Top 10 Vedete cu Forme

E stabilit: Hollywood-ul e dominat de celebritati slabe, celebritati pe carea numarul 55 pe cantar le determina sa inceapa diete drastice pe termen nelimitat. Dar chiar daca 95% din actrite se chinuie sa-si pastreze siluetele adolescentine, mai exista si cateva vedete care prefera sa isi poarte cu mandrie formele feminine.

In apararea sa, Jennifer a declarat: “Sunt suparata nu pentru mine, dar pentru toate fetele care se chinuie cu imaginea despre propriul corp. Stiu cum arat si familia si prietenii mei stiu si ei. Si imi iubesc corpul, asa cum toate femeile ar trebui sa o faca. Catre toate fetele care au fund, sani, solduri si talie: “Imbracati-va in bikini si fiti puternice!” Pentru poza cu Jennifer in bikini, click aici!

5. Kim Kardashian – Cine e Kim? Prima data cand Kim a fost fotografiata de paparazzi era prietena cea mai buna a lui Paris Hilton si posesoarea unui fund gigantic – si nimic mai mult. Mai apoi, a urmat un filmulet amator porno care o avea ca “actrita” principala pe Kim – dupa care Kim a primit propriul ei reality show si oferta de a poza in Playboy (unde Kim si-a aratat corpul care masoara 160 cm in inaltime si 92-66-101) . De ce toate astea i s-au oferit lui Kim si nu altei fete mondene? Ati ghicit, pentru ca fundul lui Kim e de neegalat.

Intrebata daca si-ar dori forme impresionante ca a lui Kim, fosta prietena Paris Hilton a raspuns, referindu-se la urmele de celulita: “Fundul ei imi aminteste de branza de vaci intr-o punga de gunoi”. Reactia lui Kim la asa vorbe despre dosul ei? “Macar eu am unul.”

Pentru poza cu fundul lui Kim, click aici!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.