Setari Cookie-uri

Povesti de adormit copiii

Povesti de adormit copiii este un film de comedie si aventura, cu ADAM SANDLER in rolul lui Skeeter Bronson, om bun la toate intr-un hotel. Viata acestuia se schimba pentru totdeauna cand povestile de adormit copiii pe care le spune seara nepotului si nepoatei sale incep, in mod misterios, sa se transforme in realitate. El incearca sa isi ajute familia si spune tot soiul de povesti din alta lume, dar contributia neasteptata a copiilor va ajunge sa le intoarca tuturor viata cu susul in jos.

Grecia Antica

Povestea din Grecia Antica se deschide cu Skeetacus, un erou infumurat, invesmantat in toga, care intra intr-un amfiteatru grec manand cu mare viteza un car de lupta. Multimea e in delir, iar el sare cu carul peste un sir lung de elefanti.

Shankman explica: “M-am gandit ca ar fi nostim daca Skeeter ar fi primul care participa la Crosul Carelor. Am vrut ca secventa sa arate ca un motocros, dar cu care de lupta.”

Din loja regala, Imparatul Germicus prezideaza jocurile, insotit de adorabila sa fiica Printesa Violetus, Senatorul Kendallius si Aspenazon. In multimea de spectatori se afla Jillius, Patrickus, Bobbius si servitorul lui Skeetacus, un satir pe nume Mickus.

In spatiul cosmic

Ultima poveste de adormit copiii ii poarta pe actori in spatiul cosmic, pentru o scena de lupta intre Skeeto si Kendallo. Scena reflecta lupta care se da in viata reala, pentru conducerea hotelului.

Shankman explica: “In poveste, ei se lupta pentru a vedea cine va fi conducatorul unei noi planete, Nottinghamia.”

Guy Pearce spune ca lupta data in imponderabilitate a avut ceva de furca, pana sa se ridice de la pamant – daca se poate spune asa. “Plutim prin spatiu disperati, incercand sa ne atingem, dar nu putem... Astfel incat, la un moment dat apare un Monstru Booger.”

Shankman explica: “Acest Monstru Booger este un personaj spatial care seamana cu un peste foarte ciudat, cu tentacule si colti. Pare feroce, ii urmareste pe Kendallo si Skeeto necrutator, prin spatiu, dar in final se dovedeste a fi doar un personaj foarte dulce, care nu voia decat sa se sarute cu Generalul Kendallo.”

“Eu sunt Baracto, Conducatorul Suprem al Galaxiei,” spune Richard Griffiths. “Dintre toate secventele fantastice, povestea din spatiu e preferata mea.”



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.