Setari Cookie-uri

Cele Mai Cautate Modele Glamour

Sunt permanent invitate la evenimentele mondene, sunt fotografiate de paparazzi la fel ca actritele de clasa ale Hollywoodului, fac permanent senzatie la petrecerile starurilor (mai ales datorita costumatiilor minuscule), si fac avere etalandu-si formele in revistele pentru barbati. Cine sunt ele? Sunt asa-numitele modele glamour (denimire raspandita mai ales in Marea Britanie) mai precis, sunt fotomodele specializate in prezentari de lenjerie intima, in pozitii sexy, calendare fierbinti si pictoriale incendiare.

Sunt permanent invitate la evenimentele mondene, sunt fotografiate de paparazzi la fel ca actritele de clasa ale Hollywoodului, fac permanent senzatie la petrecerile starurilor (mai ales datorita costumatiilor minuscule), si fac avere… etalandu-si formele in revistele pentru barbati. Cine sunt ele? Sunt asa-numitele modele “glamour” (denimire raspandita mai ales in Marea Britanie) – mai precis, sunt fotomodele specializate in prezentari de lenjerie intima, in pozitii sexy, calendare fierbinti si pictoriale incendiare.

Multe din actritele de la Hollywood au fost remarcate odata ce au pozat pe copertele revistelor destinate barbatilor, actrite ca Pamela Anderson, Carmen Electra sau Jenny McCarthy. Ce atuuri au in comun modele glamour? Sunt inzestrate (natural sau artificial) cu busturi proeminente, au ten perfect bronzat, forme apetisante si multa dezinhibitie. Modelele glamour nu pasesc pe podium, nu au dimensiunile standard 90-60-90 si nici peste 170 cm in inaltime. Mai mult, modelele glamour nu se pensioneaza la varste fragede precum modele high-fashion – din moment ce isi etaleaza frumusetea doar in reviste, modelele glamour mizeaza intotdeauna pe prietenul lor bun, Photoshopul, care poate topi nu doar celulita si centimetrii, ci si ani buni.

Care sunt cele mai cautate modele glamour la ora actuala? Afla aici!

Gemma Atkinson, 24 ani, Anglia - Gemma este, probabil, cel mai cunoscut model glamour din ultimii ani. Desi s-a lansat ca actrita in serialul Hollyoaks si ajuns in atentia presei odata ce a fost vazuta la bratul celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo, in ultimul timp, Gemma prefera sa isi etaleze frumusetea in calendare sexy (pentru galerie, click aici) si sa fie imaginea companiilor producatoare de lenjerie intima La Senza si Ultimo. Acum 2 ani, Gemma a pierdut in greutate in urma unei diete (ajungand la marimea 38) – si desi se mandreste ca abdomenul ei arata acum mult mai bine, Gemma a declarat ca bustul natural care a facut-o celebra si-a pierdut din volum si din fermitate si a optat pentru implanturi. Insa Gemma nu se limiteaza la arata apetisant pe copertele revistelor FHM sau Nuts – in ultimul timp, frumoasa englezoiaca s-a dedicat evenimentelor caritabile: in 2008, a parcurs 228 km de-a lungul Marelui Zid Chinezesc intr-o campanie impotriva cancerului la san.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.