Setari Cookie-uri

Cele Mai Cautate Modele Glamour

Sunt permanent invitate la evenimentele mondene, sunt fotografiate de paparazzi la fel ca actritele de clasa ale Hollywoodului, fac permanent senzatie la petrecerile starurilor (mai ales datorita costumatiilor minuscule), si fac avere etalandu-si formele in revistele pentru barbati. Cine sunt ele? Sunt asa-numitele modele glamour (denimire raspandita mai ales in Marea Britanie) mai precis, sunt fotomodele specializate in prezentari de lenjerie intima, in pozitii sexy, calendare fierbinti si pictoriale incendiare.

Vida Guerra, 34 ani, Columbia - Desi are 34 de ani, Vida este inca in topul celor mai cautate modele glamour. In 2002, voluptuoasa cubaneza a pozat in revista FHM - la doar 160 cm inaltime, Vida catareste 52 de kilograme si masoara 87 cm peste bust, 64 cm in talie si 96 cm peste solduri – pentru poze, click aici. Dupa aparitia sa din revista, o treime din scrisorile cititorilor isi manifestau dorinta de a vedea mai multe poze cu Vida. De cand a fost aleasa “Modelul Anului “de catre revista FHM, Vida s-a bucurat de foarta multa popularitate: a aparut in numeroase videoclipuri (Nelly, P. Diddy, R. Kelly), in reclame (Burger King), in filme si chiar si in jocuri video (Scarface). Astazi, Vida are la activ propria ei emisiune, o aparitie in Playboy, un album cu muzica si un DVD despre viata ei personala. Atuul cel mai impresionant al Videi? Un fundic foarte bombat care l-ar putea eclipsa si pe cel al superbei Kim Kardashian, motiv pentru care detine titlul “Cel mai Hot Fundic”, acordat de revista FHM (doi ani la rand). Pentru poza, click aici.

Danielle Lloyd, 25 ani, Anglia – Danielle a fost desemnata Miss Anglia in 2004, ca 2 ani mai tarziu sa castige titlul de Miss Marea Britanie. La putin timp dupa concurs, Danielle a pozat pentru Playboy – desi aceasta miscare a adus-o in atentia mediei, Danielle a fost prima castigatoare Miss Marea Britanie careia i s-a luat titlul (si coronita de rigoare) inapoi. Dupa aparitia in revista destinata barbatilor, Danielle a participat la Celebrity Big Brother, de unde a ajuns din nou in paginile tabloidelor englezesti, in urma unor remarci rasiste facute la adresa altei concurente. Danielle a continuat sa isi expuna silueta si in paginile revistelor Maxim si FHM si a primit o multime de oferte de a fi imaginea diverselor companii producatoare de lenjerie. Ca multe alte modele glamour, Danielle a lansat un DVD care prezinta programul ei de exercitii: Kip Fit, Look Fit, desi a fost adesea criticata de media ca oscileaza foarte mult in greutate. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.