Setari Cookie-uri

Cele Mai Cautate Modele Glamour

Sunt permanent invitate la evenimentele mondene, sunt fotografiate de paparazzi la fel ca actritele de clasa ale Hollywoodului, fac permanent senzatie la petrecerile starurilor (mai ales datorita costumatiilor minuscule), si fac avere etalandu-si formele in revistele pentru barbati. Cine sunt ele? Sunt asa-numitele modele glamour (denimire raspandita mai ales in Marea Britanie) mai precis, sunt fotomodele specializate in prezentari de lenjerie intima, in pozitii sexy, calendare fierbinti si pictoriale incendiare.

Keely Hazell, 22 ani, Anglia – Ca multe alte “vedete”, Keely a devenit faimoasa dupa ce a fost protagonista unui flimulet porno, filmulet care a fost raspandit pe Internet (intentionat sau nu) si care o prezenta pe Keely in pat cu iubitul ei. Ca si Vida, Keely a aparut de nenumarate ori pe coperta revistei FHM si e si ea imaginea unui joc video: MotorStorm - si ca multe alte vedete despre care nu se stie exact de ce sunt faimoase, Keely s-a apucat si de cantat si a lansat un single intitulat Voyeur in 2008. Pentru poze, click aici.

Lucy Pinder, 25 ani, Anglia – Atuul cel mai de pret al frumoasei englezoaice? Bustul care poarta cupa G la sutien – si pentru ca Lucy nu a apelat la chirurgia plastica, bustul ei a fost votat drept “Cel mai spectaculos bust natural din Marea Britanie”. Cum a fost descoperita Lucy? In vara anului 2003, un amator a fotografiat-o in timp ce facea plaja in Bournemouth. Catava zile mai tarziu, Lucy semna primul ei contract de modeling, iar cateva saptamani mai tarziu, aparea in 3 reviste dedicate barbatilor din Marea Britanie. La 1,65 m inaltime, Lucy cantareste 59 de kilograme si se declara impotriva dietelor, pe motivul ca nu vrea sa isi piarda atuul cel mai de pret. In prezent, Lucy apare in mai multe seriale TV, este permanent solicitata pentru pictoriale sexy si colaboreaza cu revista Nuts (revista in care a pozat de multe ori, inclusiv topless), unde are o rubrica intitulata “Adevarul despre Femei”. La fel ca Danielle, in ianuarie 2009, Lucy a fost concurenta la Celebrity Big Brother, insa a fost prima care a parasit casa. Pentru poze, click aici si aici.

Michelle Marsh, 26 ani, Anglia – Michelle a debutat in media nu ca model, ci ca actrita in telenovele – insa la scurt timp, a fost vizata de industria “pin-up” si a decis sa apara pe copertele revistelor cu target masculin: Loaded, Nuts, Playboy, Perfect 10, Maxim si Zoo, unde a pozat adesea alaturi de Lucy Pinder (pentru poza, click aici). Michelle nu s-a limitat doar la cariera de model glamour – in ultimul timp, Michelle a fost prezentatoare mai multor reality show-uri din Marea Britanie: Boutique, CelebAir sau X Factor si a lansat si un single. Michelle a devenit si mai populara dupa ce ziarele britanice au afirmat ca blonda a avut relatii cu Robbie Williams si cu Mark Owen (Take That). Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.