Setari Cookie-uri

Vedete pe cantar

Chiar daca sunt mai mereu la dieta si in sala de fitness, nici macar vedetele care dispun de antrenori personali si de bucatari fenomenali nu se pot mentine in forma perfecta chiar tot timpul insa mass-media este necrutatoare de fiecare data cand vedetele indraznesc sa se ingrase 3 kilograme. Cine a uitat de regimuri stricte si de antrenamente istovitoare in ultimul timp? Care vedete au fost omniprezente pe copertile revistelor datorita kilogramelor in plus? Afla aici!

Chiar daca sunt mai mereu la dieta si in sala de fitness, nici macar vedetele care dispun de antrenori personali si de bucatari fenomenali nu se pot mentine in forma perfecta chiar tot timpul – insa mass-media este necrutatoare de fiecare data cand vedetele “indraznesc” sa se ingrase 3 kilograme. Cine a uitat de regimuri stricte si de antrenamente istovitoare in ultimul timp? Care vedete au fost omniprezente pe copertile revistelor datorita kilogramelor in plus? Afla aici!

Jessica Simpson - Acum 3 ani, Jessica Simpson facea senzatie si starnea invidie in pantaloni scurti in rolul lui Daisy Duke din filmul The Dukes of Hazzard – insa pentru a obtine silueta pe care Jessica o afiseaza in film (si in videoclipul These Boots unde arata perfect intr-un bikini roz), Jessica a apelat la un regim foarte strict tip Atkins si a petrecut zilnic 3 ore in sala de fitness, insa i-a fost foarte greu sa isi mentina greutatea la 48 de kilograme (la 1,60 m).

In ultimele saptamani, Jessica a fost prezenta pe copertile tuturor revistelor de gossip din intrega lume si timp de o saptamana, “Jessica Simpson s-a Ingrasat” a fost subiectul cel mai discutat si mai cautat pe blogurile de gossip. Motivul? Jessica a surprins publicul cu noile ei forme mult mai pline in timpul unui concert din luna ianuarie, concert in care Jessica a imbracat o pereche de jeansi cu talie inalta care nu ii avantajau deloc silueta voluptuoasa - pentru poze, click aici.

Faptul ca Jessica a ales sa se imbrace cu haine care o dezavantajau intr-un mod evident a starnit diverse zvonuri, multi spunand ca aparitia Jessicai a fost planuita si ca, de fapt, este vorba de o strategie de marketing menita sa o aduca din nou pe Jessica in vizorul publicului. Dupa ce Jessica a fost bombardata cu critici necrutatoare, o multime de vedete au sarit in apararea cantaretei:

Ashlee Simpson: “Femeile au diferite forme si marimi, nu ar trebui sa existe un standard doar pentru ca esti o vedeta. Cum ne putem astepta ca adolescentele sa se iubeasca si sa se respecte in contextul in care noi criticam pana si femeile care poarta marimea 36?”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.