Setari Cookie-uri

Vedete pe cantar

Chiar daca sunt mai mereu la dieta si in sala de fitness, nici macar vedetele care dispun de antrenori personali si de bucatari fenomenali nu se pot mentine in forma perfecta chiar tot timpul insa mass-media este necrutatoare de fiecare data cand vedetele indraznesc sa se ingrase 3 kilograme. Cine a uitat de regimuri stricte si de antrenamente istovitoare in ultimul timp? Care vedete au fost omniprezente pe copertile revistelor datorita kilogramelor in plus? Afla aici!

Jennifer Love Hewitt (care a fost si ea atacata intens de presa dupa ce s-a ingrasat cateva kilograme si a fost fotografiata in bikini in 2007 – pentru poze, click aici): “Nu toate fetele pot sa fie foarte inalte si foarte slabe. Toti suntem diferiti.”

Kim Kardashian: “Jessica este pur si simplu superba si faptul ca media trimite acest mesaj absurd tinerelor din toata lumea este pur si simplu ridicol! Eu sunt probabil de doua ori cat Jessica si atunci ma intreb: ce credeti despre mine?” Pentru galerie cu silueta Jessicai de-a lungul anilor, click aici.

Oprah Winfrey - Greutatea reginei talkshow-urilor a oscilat mai mult decat a oricarei alte vedete. A fost slaba, a fost supraponderala, obeza, din nou slaba si din nou supraponderala. In 2006, Oprah a reusit sa slabeasca pana a atins greutatea de 73 de kilograme (la 1,69 inaltime), iar la sfarsit de 2008, Oprah a ajuns din nou la 91 de kilograme – mai mult, Oprah a decis sa publice fotografiile cu siluetele ei la (cea slaba si cea plina) pe coperta revistei O - The Oprah Magazine – pentru comparatie, click aici.

“Ma simt stanjenita… Nu pot sa cred ca dupa toti acesti ani, dupa cate lucruri stiu, inca vorbesc despre greutatea mea. Ma uit la cum aratam cand eram mai slaba si ma gandesc, “Cum am lasat sa se intample asta din nou?”” a declarat vedeta, completand ca oscilarile ei in greutate sunt influentate de problemele de tiroida: “Am fost atat de frustrata incat am inceput sa mananc tot ce mi-am dorit”. Pentru poza, click aici.

Kelly Clarkson a iesit din vizorul publicului timp de un an, iar in luna ianuarie, Kelly a revenit in forta cu un nou album si un nou videoclip. Desi in ultimul ei videoclip My Life would Suck Without You Kelly arata ca atunci cand s-a lansat (in urma concursului American Idol) si pe coperta albumului ei arata senzational (datorita Photoshop-ului), Kelly nu afiseaza aceiasi silueta si pe scena si declara cu umor: “M-au retusat la maxim pe coperta! Orice ar fi fata aceea, arata grozav!” Pentru poza, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.