Setari Cookie-uri

Vedete pe cantar

Chiar daca sunt mai mereu la dieta si in sala de fitness, nici macar vedetele care dispun de antrenori personali si de bucatari fenomenali nu se pot mentine in forma perfecta chiar tot timpul insa mass-media este necrutatoare de fiecare data cand vedetele indraznesc sa se ingrase 3 kilograme. Cine a uitat de regimuri stricte si de antrenamente istovitoare in ultimul timp? Care vedete au fost omniprezente pe copertile revistelor datorita kilogramelor in plus? Afla aici!

Desi tabloidul American OK! spune ca Kelly a slabit 5 kilograme renuntand la bere, carbohidrati si la mesele din timpul noptii, ultimele poze cu Kelly din luna februarie o prezinta mult mai plinuta, iar criticile nu au incetat sa apara. Pentru poze, click aici.

Kate Moss este una dintre cele mai cautate modele din ultimii ani si, evident, intreaga lume este permanent cu ochii pe silueta ei. Desi Kate a afisat timp de 15 ani o silueta silfida si a initiat stilul “Waif Look”, in ultima vreme Kate ne arata o mini burtica, coapse mai pline si sani mai mari, dand semne ca ar fi insarcinata. Chiar daca tabloidele din intreaga lume prezinta poze cu ceea ce pare a fi o burtica de viitoare mamica (mai ales dupa ce a fost pozata pe plaja – pentru poza, click aici), Kate nega cu vehementa ca ar fi gravida, declarand ca pur si simplu s-a ingrasat.

“Sunt o femeie acum. E adevarat. Sa spun sincer, nu am purtat sutien in viata mea. Niciodata! E asa de ingrozitor, pana si prietenii mei glumesc si ma intreaba “Esti gravida?” Iar eu spun “Nu! Pur si simplu m-am ingrasat cateva kilograme si s-au depus in locul potrivit.” Nu e ciudat?” Pentru poza, click aici.

Gemma Arterton
- Cine e Gemma Arterton? Nimeni alta decat fata Bond din Quantum of Solace – pentru poza, click aici. In ultima luna, Gemma a fost si ea sub radarul necrutator al mediei. Motivul? Cele 7 kilograme pe care Gemma le are in plus fata de zilele cand o juca pe “Bond Girl”, desi arata foarte bine cu noile forme – pentru poze, click aici. Gemma a fost aspru criticata de presa, chiar daca actrita poarta acum marimea 38 la haine.

Cum a reactionat Gemma la critici? “Refuz sa fiu musculoasa si vanjoasa ca multe actrite – lor li se pare ca este atractiv acest look, insa eu il urasc. Nu mi se pare deloc feminin.” a declarat actrita britanica, refuzand categoric sa dea jos kilogramele recent acumulate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.