Setari Cookie-uri

Cartea celor mai frumoase iubiri

N-am fost niciodata genul care iese la vanatoare si poate de aceea dorinta mea nemarturisita si putin vinovata avea un parfum aparte... Si cum fanteziile apartin celor ce nu le pot indeplini, marturisesc de pe acum ca n-am intalnit nicio mare dragoste in acea vacanta. Insa atunci, in tren, intr-un fel ciudat, m-am indragostit.

Ultimul capitol cuprinde povestile de dragoste si de viata ale vizitatoarelor blogului Tango, prefatate de dialoguri celebre din filme. Analogia povesti filmate - povesti ale oamenilor obisnuiti creeaza senzatii rascolitoare, dovedeste ca in fata marilor provocari ale iubirii, ale mortii, ale disperarii nu exista, asa cum poate ne-am astepta, antiteza drame cu staif - suferinte banale, ci tot ceea ce traim, toate iluziile pentru care ne zvarcolim si ardem ani buni de viata demonstreaza viguros ca intre eroi si anonimi ai tristetii zidul e subred, contrastele sunt mult mai diluate decat am putea crede.
Va recomand aceasta carte din motive amestecate, care pe mine ma emotioneaza deopotriva de tare: pentru textele lui Alice Nastase, Simona Catrina si istoria de amor absolut spectaculoasa a Aurorei Liiceanu. Pentru povestea mea din tren, iubirea adevarata care ar fi putut sa fie. Pentru ca multe dintre marturisiri dezvaluie, cu har literar, adevaruri absolut ravasitoare. Pentru ca are, datorita Art Directorului de la Tango, Ionut Banuta, cea mai frumoasa coperta pe care am atins-o vreodata. Pentru ca sunt mandra de ea.

Text de Alina Grozea, Special Editor Tango

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.