Setari Cookie-uri

Complexele Vedetelor de la Hollywood

Sunt frumoase, au siluete de invidiat, arata senzational pe micul ecran insa chiar si asa, vedetele cele mai admirate de la Hollywood au insecuritati legate de felul in care arata. Cine isi uraste picioarele si cine ar face orice pentru un posterior mai mare? Afla aici!

Sunt frumoase, au siluete de invidiat, arata senzational pe micul ecran… insa chiar si asa, vedetele cele mai admirate de la Hollywood au insecuritati legate de felul in care arata. Cine isi uraste picioarele si cine ar face orice pentru un posterior mai mare? Afla aici!

Cameron Diaz are cateva nemultumiri atunci cand vine vorba de corpul ei - desi Cameron se poate mandri cu o silueta tonifiata si atletica, actrita isi doresete mai degraba un corp voluptos, ca cel al lui Jennifer Lopez. Cea mai mare problema a lui Cameron? Chiar daca cele mai multe femei isi doresc un posterior cu proportii mai mici, Cameron se plange ca are fundicul prea… mic si plat. Pentru posteriorul lui Cameron in bikini, click aici. “As vrea sa am un posterior mai mare si sa nu fiu asa de slaba. As vrea sa am forme mai pline, dar pur si simplu corpul meu nu este asa.” spune actrita.

Kate Winslet – Desi arata senzational in ultimul timp si desi a slabit mult dup ce a devenit faimoasa cu rolul din Titanic (pentru poze comparative, click aici), Kate Winslet declara ca intotdeauna s-a simtit si inca se simte plinuta: “Niciodata nu mi-am dorit sa fiu celebra – eram grasa. Nu stiam nici o vedeta grasa. Pur si simplu nu ma vedeam in lumea celebritatilor. Stii, odata ce ai fost un copil gras, vei ramane toata viata un copil gras. Crezi tot timpul ca esti putin diferit si mai putin bun decat ceilalti. Si inca eu cred asta.” declara vedeta.

Sienna Miller
este o alta vedeta care nu se considera un beauty icon si declara ca are insecuritati la fel ca orice alta femeie. De ce se plange Sienna? “Nu sunt tonifiata deloc. Cred ca am atins o varsta (27) la care ar trebui sa fac si ceva exercitii fizice. Eram foarte slaba si tonifiata si, odata ajunsa la varsta de 25 de ani, lucrurile au inceput sa se schimbe. Acum am 27 de ani si observ mai multe schimbari – coapsele mele goale nu arata deloc bine de la spate. Sunt o lenesa, dar daca sunt imbracata, defectele sunt acunse bine.” Oare asa sa fie? Pentru poze cu Sienna in bikini, click aici si aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.