Setari Cookie-uri

Complexele Vedetelor de la Hollywood

Sunt frumoase, au siluete de invidiat, arata senzational pe micul ecran insa chiar si asa, vedetele cele mai admirate de la Hollywood au insecuritati legate de felul in care arata. Cine isi uraste picioarele si cine ar face orice pentru un posterior mai mare? Afla aici!

Victoria Beckham – desi este faimoasa pentu silueta ei foarte slaba si fara pic de grasime, Posh Spice isi face griji pentru felul in care arata abdomenul ei. Cand vedeta a pozat in lenjerie intima pentru Calvin Klein, a insistat sa ii se ascunda abdomenul, motivand ca doar David are voie sa ii vada vergeturile (rezultate dupa cele 3 nasteri, spune ea) si pielea lasata din acea zona.

“Este extrem de critica atunci cand vine vorba de silueta ei si isi gaseste defecte in orice.”, spune un apropiat al vedetei. “In timpul sedintei foto, abdomenul ei a beneficiat de machiaj si de o lumina favorabila, iar Victoria a fost foarte recunoscatoare echipei.” Nu stim cum a aratat Victoria inainte de retusari (probabil foarte bine), dar dupa Photoshop arata perfect in reclamele Calvin Klein – pentru poze, click aici.

Gwyneth Paltrow – “Niciodata nu sunt convinsa ca sunt destul de slaba, destul de tonifiata sa ca sanii mei sunt suficient de mari. Cu totii ne facem probleme legate de lucrurile astea, iar temerile noastre sunt bazate pe felul in care societatea ne impune sa aratam.” spune vedeta. Pentru poze cu Gwyneth, click aici.

Nici macar Eva Longoria nu isi apreciaza frumusetea asa cum ar trebui. Intrebata fiind despre partea corpului cu care se mandreste cel mai mult, Eva a surprins cand a raspuns: “labele picoarelor!”. Mai mult, Eva este modesta atunci cand vine vorba de aspectul ei fizic, spunand ca Angelia Jolie, Marcia Cross si Jennifer Aniston sunt incomparabil mai frumoase decat ea. Pentru poze cu picioarele vedetei, click aici.

Sandra Bullock - La 44 de ani arata pur si simplu senzational complet goala in ultimul ei film, “The Proposal” (unde joaca alaturi de Ryan Reynolds), insa Sandra Bullok declara ca a avut mari emotii atunci cand a trebuit sa filmeze scenele nud. Motivul? Tot posteriorul! Sandra nu se plange ca acesta este prea mare sau prea mic, ci ca… tremura la atingere, pentru ca nu este perfect tonifiat. “Mi-am facut griji ca posteriorul meu va tremura la contact. Din fericire, regizoarea a stiut cum sa taie scena respectiva chiar inainte de a se produce acest efect.” spune Sandra. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.