Setari Cookie-uri

Reverie cu vedetele-n vacanta

Zooey Deschanel, bruneta ochioasa din filmul-senzatie al verii “(500) Days of Summer”, a acordat recent un interviu revistei “Self”, in care a listat cateva dintre activitatile verane preferate de ea. In editia de august a publicatiei, Zooey ofera sfatul intelept: “Nu poti forta distractia, dar poti sa aranjezi situatii in asa fel incat distractia sa vina de la sine”. Speram ca articolul asta se va dovedi a fi una din aceste aranjamente cu lipici pentru voi!

Zooey Deschanel, bruneta ochioasa din filmul-senzatie al verii “(500) Days of Summer”, a acordat recent un interviu revistei “Self”, in care a listat cateva dintre activitatile verane preferate de ea. In editia de august a publicatiei, Zooey ofera sfatul intelept: “Nu poti forta distractia, dar poti sa aranjezi situatii in asa fel incat distractia sa vina de la sine”. Speram ca articolul asta se va dovedi a fi unul din aceste aranjamente cu lipici pentru voi!

Asadar, in ce contexte imaginate de Zooey este distractia implicita? “Intindeti-va pe iarba un pic. Sugestia mea e sa va imbracati intr-o tinuta verde din cap pana-n picioare si sa va dati de-a berbeleacul pe un deal”. Ok... si pentru cei cu rau de inaltime, agorafobi sau pur si simplu normali la cap? Are fata si sfaturi mai de bun simt: “Cititi un roman politist, intr-un hamac. Tare imi doresc sa detin un hamac – momentan ma aflu in toiul unui plan cincinal cu scopul asta, deci, cu putin noroc, pe la 30 de ani, voi ajunge sa-mi vad visul cu ochii”.

Daca nu stiati, Zooey (sora lui Emily, actrita principala din serialul “Bones”, sau, cum s-a tradus la noi, “Cititorii de oase”), este si membra unei formatii numite “She & Him”, asa ca, pentru ea, un fan si compozitor de folk-arii medodioase, idea de a vedea concerte live pe timp de vara ocupa un loc fruntas in lista de prioritati estivale. “Il ador pe Brian Wilson, asa ca pretuiesc enorm amintirea verii trecute, cand l-am vazut la Hollywood Bowl, o locatie clasica prin excelenta”. Si, un argument in plus sa o ardeti melodios, nu doar la propriu, printre ultraviolete: prezenta actritei Michelle Trachtenberg (“Gossip Girl”) alaturi de Alexandra Richards la concertul Alexei Ray Joel de sambata (18 iulie) suna noul val al rebeliunii tineresti la vedete – asadar, ca nota informativa, mai sunt cateva evenimente muzicale pe vara de la care nu trebuie sa lipsiti: incepand cu Peninsula, pana la concertul Editors din august, romanii au, an de an, o plaja tot mai larga de alegeri.

Si, ca veni vorba de plaja... am aflat vinerea trecuta (17 iulie) ca pe o plaja mai retrasa din Hawaii, niste paparazzi au surprins o familie fericita: Jim Carrey isi petrece acolo timpul liber, dupa ce-a terminat cu filmarile pentru “A Christmas Carol” al lui Robert Zemeckis. Alaturi de el, iubita sa, actrita Jenny McCarthy si fiul ei, micutul Evan, au facut castele de nisip, plaja si surfing! Altii ca ei, adica atrasi de clasicul la-mare-la-soare, chit ca in vazul fotografilor ubicui, Harry Hamlin si Lisa Rinna (starleta TV cunoscuta pe vremurile cand originalul, nu remake-ul, “Melrose Place” era de actualitate) se plimbau duminica (19 iulie) pe litoralul din Malibu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.