Setari Cookie-uri

Reverie cu vedetele-n vacanta

Zooey Deschanel, bruneta ochioasa din filmul-senzatie al verii “(500) Days of Summer”, a acordat recent un interviu revistei “Self”, in care a listat cateva dintre activitatile verane preferate de ea. In editia de august a publicatiei, Zooey ofera sfatul intelept: “Nu poti forta distractia, dar poti sa aranjezi situatii in asa fel incat distractia sa vina de la sine”. Speram ca articolul asta se va dovedi a fi una din aceste aranjamente cu lipici pentru voi!

Daca tot v-am introdus in discutii fanteziste (sa fim serioase, cat de fezabil e Malibu ca destinatie de vacanta?!), haideti sa intram si mai adanc pe taramuri de basm, listand cateva dintre cele mai interesante lumi, create pentru povesti cinematografice dar cu potential serios (teoretic) de-a fi statiuni estivale. In primul rand, cine ar zice “pas” la o insula ca cea din “The Beach”, izolata undeva-n mijlocul oceanului, dotata cu nisipuri albe, neumblate, si rupta de civilizatie? Raspuns: cine a vazut filmul, desigur, si stie ce intorsatura sumbra pot lua lucrurile in lipsa regulilor. Pe de alta parte, daca-i si Leo inclus in pachet... Amatoarele de drumetii pe cararile intortocheate ale unor paduri mistice ar opta probabil pentru Lothlórien, mosia lui Cate Blanchett din primul “Lord of the Rings”. Iar pentru cele mai emorbide dintre noi, exista intotdeauna viata de dupa, asa cum a fost ea imaginata de echipa oscarizata a magicienilor in efecte vizuale pentru imbaierea lui Robin Williams intr-un Rai luxuriant, in filmul “What Dreams May Come”.

Si, acum ca am cutreierat cu gandul prin toata paleta de vacante croite pe sezon, mai ramane doar sa coboram cu picioarele pe pamant inainte de-a suna la agentia de turism cu doleante desarte!

Un articol de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.