Setari Cookie-uri

'Inglourious Basterds' a lui Tarantino, lansat sub semnul recenziilor pro si contra

Cel mai nou film al lui Quentin Tarantino, "Inglourious Basterds", va avea premiera americana vineri si va rula si in Romania, din 4 septembrie, impartind deja criticii in doua tabere, lucru firesc pentru o pelicula creata sa incite si sa faca privitorul sa o urasca sau, din contra, sa o iubeasca.

Tarantino ramane pozitiv

Intr-un interviu acordat Le Figaro, Quentin Tarantino pareaza fiecare lovitura venita din directia criticilor de specialitate. "Violenta este inerenta subiectului pe care il tratez, respectiv cel de-al Doilea Razboi Mondial. Violenta este chiar obligatorie pentru ca <ticalosii> mei au ca job sa-i extermine pe nazisti", explica regizorul.

Cineastul nu agreeaza nici ideea ca dialogurile din film si-ar pierde din firescul "marcii" Tarantino. "Nu vreau sa cobor sub un anumit prag de exigenta. Daca as ingadui incalcarea acestei limite, ar insemna ca as renunta sa-mi mai fac filmul in stilul meu. (...) In orice caz, chiar sunt de parere ca cele mai frumoase experiente pe care le ofera filmele care imi poarta semnatura sunt date de dialoguri", marturiseste regizorul in varsta de 46 de ani, care a recunoscut ca i-au trebuit aproape 10 ani pentru a termina dialogurile din scena de deschidere.

Inglorious Basterds - Movie Trailer




Sursa: 9AM.ro

Citeste mai multe stiri pe 9AM:

Elena Carstea a scapat de operatie

Se intoarce Mihaela Radulescu?

Cornelia Catanga, mireasa la 51 de ani

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.