Dupa caderea mult-regretatului (de catre unii) Ceasca, Romania s-a “calificat” pentru reprezentare pe cea mai importanta dintre toate hartile – vorbind la modul colectiv, pe harta unde isi traseaza vedetele itinerariul cand planuiesc turnee sau filmari sau aparitii in scop caritabil. Acum ca putem sa ne mandrim cu o pleiada de artisti celebri care au poposit si pe meleagurile noastre si si-au dat cu parerea pe marginea experientei, cred ca nu mai are sens sa ne imbatam cu apa rece din cartile de istorie sau site-ul ministerului turismului, dar nici sa ne renegam originile cu totul. Avem, in sfarsit, o perspectiva de ansamblu, fara preconceptii atasate... oare?

Anul 2015, anul CONCERTELOR in Romania. Pe cine vom putea asculta live?

Mie una imi e clar ca doar parerile din afara spatiului carpato-danubiano-pontic sunt destul de distantate de Romania ca entitate incat sa poata alcatui o descriere cat de cat obiectiva a tarii, asa cum se vede, nu cum o vedem. Si, prin obiectiva, probabil ma refer mai mult la “superficiala”. Fie si-asa! Sa vedem ce iese in evidenta strainului la prima vedere – care au fost cateva impresii ale vedetelor despre tarisoara noastra, odata ce i-au trecut pragul.

Abia ce-am fost la concertul Anastacia, unde vedeta m-a impresionat mai mult prin spectacolul pus in scena decat prin cantarea propriu-zisa. O tipa relaxata, fara pretentii de star, care pune mana la gura cand tuseste si tine sa sublinieze ca este chiar ea, Anastacia – in caz ca publicul, est-european si neobisnuit cu micile chichite ale unei reprezentatii live , i-ar lua inecarea de la inceput de concert drept semn ca poate si-a trimis dublura pe scena...?!

La fel ca toti precursorii ei veniti in concert aici, Anastacia s-a declarat incantata de prezenta ei in minunatul “Bu-ca-rest” si rusinata ca i-a luat atata amar de vreme pana sa ajunga – starnind reactii zeflemitoare, tip “Cat de prosti ne crede?”, din partea publicului mai avizat. Cand cei de la Placebo, vizitand pentru a doua oara plaiurile mioritice anul acesta, au reincalzit aceeasi replica de duzina, au parut macar mai credibili. Mai ales ca placerea lui Brian Molko de a fuma fara oprelisti pe scena romaneasca se vedea de la o posta! Oricum, la cat de “intim” a fost cadrul in care a cantat coscogeamite vedeta, la o Sala Polivalenta pe care cu chiu cu vai am putea-o caracteriza drept “umpluta”, a fost evident ca Anastacia isi lua multe licente cu demarcatia dintre un concert serios si o simpla repetitie generala in joaca.

Si ele au invins cancerul la san! Vedete internationale care au trecut prin acelasi chin ca Angelina Jolie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: