Setari Cookie-uri

Frumusetea maturitatii

De-a lungul anilor, pielea sufera modificari graduale si pentru fiecare din etapele maturitatii acesteia, pentru fiecare deficit aparut, exista un tratament specific. Specialistul trebuie sa inteleaga fiecare etapa in parte, sa o identifice pe fata clientei, si sa cunoasca terapia care i se potriveste cel mai bine.

b. Pentru imbunatatirea tonusului si remodelarea conturului facial, dau rezultate foarte bune terapiile cu masti gipsate sau impregnarile cu colagen combinate cu sedinte de electrostimulare faciala.

3. In acesta etapa se accentueaza modificarile suferite de piele, care au fost descrise anterior, apare alterarea evidenta a conturului facial prin lasarea musculaturii, se pierde volumul facial prin consumul grasimii hipodermice, scaderea cantitativa a matricei extracelulare din derm si a cantitatii de apa retinuta de acesta, ulterior apare si subtierea aselor.

a. In aceasta faza cele mai bune rezultate le da liftingul chirurgical care poate fi insotit de administrarea locala de injectii cu substante volumetrice (acid L-polihidroxilactic, acid hialuronic).

b. Fireste si obligatoriu, dupa realizarea lifting-ului si vindecare, pielea trebuie intretinuta prin tratamente cosmetice adecvate, chiar mai atent decat inainte, deoarece pielea pe care s-a intervenit chirurgical isi va pierde repede calitatile, daca nu primeste ajutor din exterior, prin produse cosmetice de calitate.

Un articol de Dr. Estetician Manuela Ravescu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.