Setari Cookie-uri

Dermopigmentarea sau machiajul semipermanent

Imaginati-va cum ar fi daca ati avea eye-lineul perfect si discret trasat, buzele conturate si colorate, sprancenele fara cusur, dimineata v-ati trezi fara sa aveti nevoie de machiaj si de retusuri ale acestuia.

machiaj zilnic Cine nu isi doreste mici corecturi, mici accentuari ale unor trasaturi, in special daca nu putem apela la un machiaj natural zi de zi? Unele dintre noi suntem foarte sportive, sau alergice la produsele de machiaj, sau pur si simplu avem un program prelungit la locul de munca si nu reusim sa tinem pasul!

Unul din dezideratele doamnelor moderne este acela de a arata bine, cat mai mult si la orice ora a zilei, in conditiile in care felia zilnica de timp pe care o alocam infrumusetarii este din ce in ce mai mica; obligatiile si responsabilitatile devin tot mai numeroase, mai presante, iar ziua parca s-a scurtat.

Va inteleg perfect, doamnelor!

Pe de o parte societatea contemporana devine tot mai exigenta cu aspectul nostru, care trebuie mentinut impecabil la orice moment al zilei, iar pe de alta parte, responsabilitatile cresc. Cresterea responsabilitatilor ma bucura, deoarece este un semn de apreciere din partea societatii, am demonstrat de-a lungul anilor ca suntem perfect capabile sa ne ducem indatoririle la capat si sa preluam altele noi mai grele.

Dar ce ne facem cu timpul care trebuie atent dramuit, cu prioritizarea proiectelor si a task-urilor? Oare vom fi nevoite sa restrangem timpul pe care il petrecem zilnic in fata oglinzii? Eu imi doresc sa nu fie asa, sa avem timp sa ne rasfatam zilnic, mai bine zis sa ne acordam recompensele pe care le meritam cu prisosinta dupa toate eforturile noastre.

Imaginati-va cum ar fi daca ati avea eye-lineul perfect si discret trasat, buzele conturate si colorate, sprancenele fara cusur, dimineata v-ati trezi fara sa aveti nevoie de machiaj si de retusuri ale acestuia.

Aceste dorinte nu se indeplinesc doar pe taramul imaginatiei, dar ele pot deveni realitate prin realizarea unui machiaj semipermanent.

machiaj semipermanent Desigur ca nu este usor sa realizam un machiaj semipermanent impecabil, nici pentru cel care il executa, nici pentru cel care il doreste. Cere un efort initial de timp, financiar, trebuie sa suportam o usoara durere in timpul efectuarii tatuajului, dar rezultatul va fi imbunatatirea aspectului timp de 3-5 ani. Tocmai pentru ca este o procedura estetica ale carei rezultate dureaza atat de mult, sunt firesti ezitarile care va pot incerca inainte de a realiza asemenea schimbari. Pentru a scapa de aceste indoieli trebuie sa cereti profesionistului la care ati apelat sa va arate cat mai multe fotografii cu munca lui, sa-i explicati clar asteptarile voastre si, astfel, veti vedea daca perspectivele voastre estetice coincid.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.