Setari Cookie-uri

Dermopigmentarea sau machiajul semipermanent

Imaginati-va cum ar fi daca ati avea eye-lineul perfect si discret trasat, buzele conturate si colorate, sprancenele fara cusur, dimineata v-ati trezi fara sa aveti nevoie de machiaj si de retusuri ale acestuia.

Machiajul semipermanent este aproape o forma de arta, astfel incat succesul nu este asigurat doar de o tehnica de executie impecabila. Sunt necesare un simt echilibrat al proportiilor, un gust impecabil al culorii si al formei adaptate perfect fizionomiei clientei. Mai mult decat atat, este nevoie chiar si de o perspectiva asupra viitorului, pentru ca in 5 ani trasaturile se vor modifica astfel incat tatuajul va trebui sa preintampine aceste mici modificari, nu sa vina in contradictie cu ce va fi.

Inainte de realizarea tatuajului de ochi, buze sau sprancene, este obligatorie o consultatie in care se aleg culorile, se realizeaza masuratori atente si un desen rezultat al acestor masuratori si potrivit cu forma fetei clientei. Sa nu uitati ca aceasta procedura are cerinte igienice deosebite, acele si pigmentii sunt sterili si de unica folosinta, instrumentarul si aparatul perfect igienizate, lucru pe care nu trebuie sa il pierdeti din vedere.

Rezultatul va trebui sa fie cat mai natural, fara a agresa ochiul dumneavoastra sau al celor din jur. Dupa realizarea tatuajului, la o luna de zile se executa faza a doua a tatuajului in care se pot realiza corectii, se completeaza forma si culoarea.

La final, va marturisesc ca dermopigmentarea este una din procedurile mele estetice preferate pe care am imbratisat-o cu toata convingerea si din tot sufletul, datorita beneficiilor pe care le aduce si sper ca v-am trezit dorinta de a intra impreuna in lumea machiajului semipermanent.

Un articol de Dr. Estetician Manuela Ravescu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.