Marirea punctului G si Clitoroplastia

Marirea punctului G si Clitoroplastia
Kudika
20 Iulie 2012

Capitole tabu ale operatiilor estetice in trecut.

Interventii precum rejuvenarea, intinerirea, infrumusetarea sau chiar modelarea zonelor intime au devenit in ultimii ani proceduri estetice pentru care opteaza un numar impresionant de femei atat din Romania cat si de peste hotare. Nu de putine ori s-a spus ca vedetele de la Hollywood au apelat la astfel de proceduri.

Chirurgia intima vine in intampinarea problemelor sexuale de cuplu, in situatii aparute ca urmare a stresului sau a problemelor de sanatate. In topul interventiilor „la moda” in randul romancelor se numara marirea suprafetei punctului G si clitoroplastia, ne-a marturisit chirurgul estetician Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si chirurgie plastica, cu competenta in laser chirurgical din cadrul Clinicii Hyperion din Galati.

Placere marita cu ajutorul augmentarii punctului G

In cazul unor femei punctul G responsabil de cresterea placerii sexuale este foarte usor de depistat de catre partener, in timp ce in alte cazuri este mai greu de gasit. In scopul stimularii punctului G se aplica o tehnica ce are ca scop marirea suprafetei in care acesta este localizat, astfel incat depistarea si implicit stimularea sa se realizeze mult mai usor.

Mai exact, aceasta tehnica consta in injectarea de acid hialuronic in submucoasa, sub anestezie generala scurta sau in anestezie locala. Rezultatul interventiei este vizibil dupa cateva zile, acesta constand in ridicarea zonei in care se afla punctul G, fiind mult mai usor de gasit.


Finalitatea consta in marirea starii de excitabilitate din timpul actului sexual, cresterea in intensitate a orgasmului si implicit imbunatatirea vietii sexuale
.”, a explicat chirurgul estetician Calin Dobos.

Despre controversatul punct G s-a vorbit indelung. Astfel, in timp, s-au format mai multe tabere, unii specialisti sustinand ca nu exista un asa zis punct G, in timp ce altii sugereaza ca, in realitate, punctul G este o zona G, de o excitabilitate foarte mare, care poate duce la orgasm prin simpla stimulare.

Numele de punct G a fost dat dupa un medic german, Grafenberg, care a ajuns la concluzia ca in vaginul femeii, la circa 5 cm de meatul urinar, exista pe peretele anterior, o arie de excitabilitate extrema, care poate genera un orgasm de sine statator. Studiile realizate in urma depistarii punctului G au relevat faptul ca 7 din 10 voluntare prezinta aceasta zona erogena.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri