Setari Cookie-uri

Marirea punctului G si Clitoroplastia

Capitole tabu ale operatiilor estetice in trecut.

Placere marita cu ajutorul augmentarii punctului G

In cazul unor femei punctul G responsabil de cresterea placerii sexuale este foarte usor de depistat de catre partener, in timp ce in alte cazuri este mai greu de gasit. In scopul stimularii punctului G se aplica o tehnica ce are ca scop marirea suprafetei in care acesta este localizat, astfel incat depistarea si implicit stimularea sa se realizeze mult mai usor.

Mai exact, aceasta tehnica consta in injectarea de acid hialuronic in submucoasa, sub anestezie generala scurta sau in anestezie locala. Rezultatul interventiei este vizibil dupa cateva zile, acesta constand in ridicarea zonei in care se afla punctul G, fiind mult mai usor de gasit.


Finalitatea consta in marirea starii de excitabilitate din timpul actului sexual, cresterea in intensitate a orgasmului si implicit imbunatatirea vietii sexuale
.”, a explicat chirurgul estetician Calin Dobos.

Citește și:

Despre controversatul punct G s-a vorbit indelung. Astfel, in timp, s-au format mai multe tabere, unii specialisti sustinand ca nu exista un asa zis punct G, in timp ce altii sugereaza ca, in realitate, punctul G este o zona G, de o excitabilitate foarte mare, care poate duce la orgasm prin simpla stimulare.

Numele de punct G a fost dat dupa un medic german, Grafenberg, care a ajuns la concluzia ca in vaginul femeii, la circa 5 cm de meatul urinar, exista pe peretele anterior, o arie de excitabilitate extrema, care poate genera un orgasm de sine statator. Studiile realizate in urma depistarii punctului G au relevat faptul ca 7 din 10 voluntare prezinta aceasta zona erogena.

Clitoroplastia, o metoda moderna de tratare a frigiditatii

O alta interventie menita sa sporeasca intensitatea actului sexual este clitoroplastia.

Clitoroplastia este o interventie chirurgicala ce are ca scop obtinerea unei expuneri mai mari a clitorisului. Acest lucru se realizeaza prin indepartarea excesului de mucoasa acoperitoare din jurul clitorisului, cu o crestere a ariei de excitabilitate a acestui organ. Asta duce implicit la o crestere si o prelungire a intensitatii orgasmului.”, a adaugat chirurgul estetician.

Citește și:

Clitoroplastia este folosita in tarile dezvoltate, ca metoda de tratare a frigiditatii. Interventia se face de obicei in anestezie locala sau anestezie totala de scurta durata, cu radioplasma Ellman, aceasta asigurand o vindecare rapida postoperator.

Costul unei interventii de clitoroplastie, respectiv labioplastie ajunge in jurul sumei de 700 euro, in timp ce costul unei interventii de injectare a punctului G cu acid hialuronic, ajunge in jurul sumei de 400 euro.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul oficial: www.drdoboscalin.ro

Foto: Shutterstock
&nbs

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.