Kudika
12 Septembrie 2012

Intrebarile tale au gasit raspunsul.

Dreptul chirurgului plastician, de fapt arta sa, este sa va transmita increderea ca implantul si tehnica operatorie ce vor fi folosite in cazul dumneavoastra va vor obtine cel mai bun rezultat posibil. Alegerea implantului potrivit in raport cu anatomia corpului dumneavoastra si in echilibru cu dorintele dumneavoastra reprezinta cheia efectuarii cu succes a unui implant mamar. Desi nimic nu poate inlocui o consultatie efectuata de un medic specializat in chirurgia plastica a sanului , in urmatoarele randuri voi incerca sa va raspund la cele mai frecvente probleme ridicate de dumneavoastra la consultatiile mele.

Raspunsurile sunt rezultatul unei experiente de 15 ani in chirurgia estetica a sanului, adaptate permanent la schimbarile dinamice ce au loc in aceasta ramura a specialitatii noastre.

1. In majoritatea cazurilor principala problema ce va preocupa in momentul in care intrati in cabinetul unui chirurg plastician este" ce marime mi se potriveste"? Si nu in putine cazuri aveti deja o parere preformata asupra uneia dintre marimi.

Nu este nimic rau in asta, dar, din acest moment ar fi bine sa intelegeti ca marimea unui implant mamar nu este in mod exclusiv numai o problema de dorinta. Fie ca vreti, fie ca nu, corpul dumneavoastra are anumite dimensiuni, mai inalta, mai scunda, la fel de inalta dar mai slaba decat, sau la fel de inalta, dar mai grasa decat, etc. In acelasi mod, sanii dumneavoastra au dimensiuni diferite. Dar, oricum ar fi, ei au: o latime, o inaltime, un mamelon(mamelon ce poate fi pozitionat in centrul sanului dar poate fi si "prea sus, prea jos, prea intr-o parte") si o calitate a tesuturilor din care sunt facuti(pielea, glanda, grasimea, vasele, nervii, muschii, ligamantele) ceea ce va determina sa spuneti ca sanii dumneavoastra sunt fie tari fie mult prea moi, fie ca sunt lasati si in general prea mici si cateodata prea goi.Ei bine, tocmai aceste lucruri determina intr-un mod important alegerea viitoarei marimi a sanilor dumneavoastra.

Scopul intalnirii cu chirurgul plastician este tocmai acesta , de a armoniza dorintele dumneavoastra la dimensiunile si carateristicile tesuturilor sanilor dumneavoastra, astfel incat , in fiecare caz in parte sa se obtina cei mai frumosi sani posibil. La consultatie va voi arata aproximativ care va fi marimea viitorilor dumneavoastra sani. In majoritatea cazurilor se pot efectua si implante mai mari sau mai mici decat cele ideale, rezultate in urma masuratorilor particulare dar este bine sa intelegeti ca un san cu mult mai mare decat ce se potriveste corpului dumneavoastra, nu inseamna neaparat si un san mai frumos.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.