Kudika
12 Septembrie 2012

Intrebarile tale au gasit raspunsul.

2. "Domnule doctor, eu doresc implanturi rotunde high profile pentru ca..."

Nu este nimic rau nici in asta. Cele mai multe implanturi folosite se pare ca sunt de acest tip. Dar, din acest moment ar fi bine sa intelegeti ca cel mai frumos rezultat se obtine cu implantul cel mai potrivit in cazul dumneavoastra particular. Exista credinta ca forma implantului determina forma viitorului san. Este si nu este asa. La consultatii am avut curiozitatea sa prezint mai multor posibile paciente, poze cu implante rotunde de diferite marimi, si poze cu implante de forma anatomica, de diferite marimi.

Procentul de recunoastere a formei implantului de catre paciente a fost surprinzator de mic. La intalnirile periodice de control nici eu nu recunosc forma implantului si imi intreb pacientele ce forma le-am pus. Si, surpriza, de multe ori nici ele nu mai stiu, desi poate la consultatia preoperatorie au fost foarte preocupate sa aiba un implant de o forma sau alta. Si atunci? Ce forma alegem? Raspunsul este ca puteti alege ce forma doriti dar in acelasi timp sa intelegeti ca alegerea unei forme cunoscute si des utilizata in intreaga lume poate sa duca in cazul dumneavoastra la obtinerea unui rezultat mai putin dorit.

Scopul intalnirii cu chirurgul plastician este tocmai acesta, de a alege o forma de implant care sa se potriveasca sanului dumneavoastra. Cum se alege forma? Se va tine seama de forma si calitatea tesuturilor sanilor dumneavoastra dinainte de operatie! De particularitatile dimensiunilor sanilor dumneavoastra: unde este pozitionat mamelonul, cat de departe este de santul de sub san, cat de departati sunt sanii etc, in functie de aceste lucruri va voi explica de ce in cazul dumneavoastra ar fi bine sa folosim un implant anatomic sau de ce unul rotund ar fi mai potrivit. Sfat: pozele cu alte rezultate va pot oferi o idee nu tocmai exacta despre cum arata o forma sau alta de implant. Dumneavoastra sunteti unica si veti avea implantul potrivit dumneavoastra, nu altul!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.