Setari Cookie-uri

Sani fermi si frumosi: Afla totul despre implantul mamar

Intrebarile tale au gasit raspunsul.

Scopul intalnirii cu chirurgul plastician este tocmai acesta , de a armoniza dorintele dumneavoastra la dimensiunile si carateristicile tesuturilor sanilor dumneavoastra, astfel incat , in fiecare caz in parte sa se obtina cei mai frumosi sani posibil. La consultatie va voi arata aproximativ care va fi marimea viitorilor dumneavoastra sani. In majoritatea cazurilor se pot efectua si implante mai mari sau mai mici decat cele ideale, rezultate in urma masuratorilor particulare dar este bine sa intelegeti ca un san cu mult mai mare decat ce se potriveste corpului dumneavoastra, nu inseamna neaparat si un san mai frumos.

2. "Domnule doctor, eu doresc implanturi rotunde high profile pentru ca..."

Nu este nimic rau nici in asta. Cele mai multe implanturi folosite se pare ca sunt de acest tip. Dar, din acest moment ar fi bine sa intelegeti ca cel mai frumos rezultat se obtine cu implantul cel mai potrivit in cazul dumneavoastra particular. Exista credinta ca forma implantului determina forma viitorului san. Este si nu este asa. La consultatii am avut curiozitatea sa prezint mai multor posibile paciente, poze cu implante rotunde de diferite marimi, si poze cu implante de forma anatomica, de diferite marimi.

Citește și:

Procentul de recunoastere a formei implantului de catre paciente a fost surprinzator de mic. La intalnirile periodice de control nici eu nu recunosc forma implantului si imi intreb pacientele ce forma le-am pus. Si, surpriza, de multe ori nici ele nu mai stiu, desi poate la consultatia preoperatorie au fost foarte preocupate sa aiba un implant de o forma sau alta. Si atunci? Ce forma alegem? Raspunsul este ca puteti alege ce forma doriti dar in acelasi timp sa intelegeti ca alegerea unei forme cunoscute si des utilizata in intreaga lume poate sa duca in cazul dumneavoastra la obtinerea unui rezultat mai putin dorit.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.