Setari Cookie-uri

Sani fermi si frumosi: Afla totul despre implantul mamar

Intrebarile tale au gasit raspunsul.


Este corpul dumneavoastra, momentul cand va ganditi sa efectuati interventia se apropie si totusi inca nu sunteti lamurita: de ce rotund si nu anatomic, cu ce tip imi sta mai bine, as vrea de 350ml dar mi s-a spus ca nu se poate mai mare de 300 ml, dar de ce? Si cum voi arata? Oare pot arata ca in aceea poza, sau ca prietena mea? In mod absolut firesc, uman, o multime de ganduri va framanta, va nelinistesc si vreti sa va asigurati ca totul va fi bine, ca rezultatul obtinut va fi cel dorit. Dar, sunteti sigura de ce va doriti? Sunteti sigura ca rezultatul pe care l-ati vazut intr-o poza se poate obtine folosind acelasi implant?

Unele dintre dumneavoastra credeti ca un anumit implant este ceea ce va trebuie. Dar cum ati ajuns la aceasta concluzie, uitandu-va la o prietena cu implant de 350ml? Oare v-ati uitat ca prietena are 1,80 m si dumneavoastra 1,50m si ca masurile dumneavoastra nu vor corespunde cu ale ei? V-ati gandit la asta? Dumneavoastra nu sunteti chirurg plastician. Dumneavoastra aveti tot dreptul sa va doriti si sa visati!

Citește și:

Dreptul chirurgului plastician, de fapt arta sa, este sa va transmita increderea ca implantul si tehnica operatorie ce vor fi folosite in cazul dumneavoastra va vor obtine cel mai bun rezultat posibil. Alegerea implantului potrivit in raport cu anatomia corpului dumneavoastra si in echilibru cu dorintele dumneavoastra reprezinta cheia efectuarii cu succes a unui implant mamar. Desi nimic nu poate inlocui o consultatie efectuata de un medic specializat in chirurgia plastica a sanului , in urmatoarele randuri voi incerca sa va raspund la cele mai frecvente probleme ridicate de dumneavoastra la consultatiile mele.

Raspunsurile sunt rezultatul unei experiente de 15 ani in chirurgia estetica a sanului, adaptate permanent la schimbarile dinamice ce au loc in aceasta ramura a specialitatii noastre.

1. In majoritatea cazurilor principala problema ce va preocupa in momentul in care intrati in cabinetul unui chirurg plastician este" ce marime mi se potriveste"? Si nu in putine cazuri aveti deja o parere preformata asupra uneia dintre marimi.

Citește și:

Nu este nimic rau in asta, dar, din acest moment ar fi bine sa intelegeti ca marimea unui implant mamar nu este in mod exclusiv numai o problema de dorinta. Fie ca vreti, fie ca nu, corpul dumneavoastra are anumite dimensiuni, mai inalta, mai scunda, la fel de inalta dar mai slaba decat, sau la fel de inalta, dar mai grasa decat, etc. In acelasi mod, sanii dumneavoastra au dimensiuni diferite. Dar, oricum ar fi, ei au: o latime, o inaltime, un mamelon(mamelon ce poate fi pozitionat in centrul sanului dar poate fi si "prea sus, prea jos, prea intr-o parte") si o calitate a tesuturilor din care sunt facuti(pielea, glanda, grasimea, vasele, nervii, muschii, ligamantele) ceea ce va determina sa spuneti ca sanii dumneavoastra sunt fie tari fie mult prea moi, fie ca sunt lasati si in general prea mici si cateodata prea goi.Ei bine, tocmai aceste lucruri determina intr-un mod important alegerea viitoarei marimi a sanilor dumneavoastra.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    12 Septembrie 2012
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.