Setari Cookie-uri

Cum putem scapa de complexe?

Frumusetea interioara se simte!

Foto: Shutterstock.com

Corpul nostru este o expresie si o impresie a ceea ce suntem de fapt in ochii altora si, cel mai important, in ochii nostri” sustine Dr. Silvia Stanculescu. Implanturile mamare iti garanteaza corpul si formele de mult dorite si, totodata, recapatarea increderii in sine.

Marirea sau augumentarea sanilor se recomanda femeilor cu o hipodezvoltare a sanilor, cu asimetrie mamara, celor care au suferit o modificare a conturului si a marimii sanilor dupa sarcina si alaptare sau in urma unei diete agresive si, bineinteles, persoanelor care doresc o marire si o conturare mai accentuata a sanilor. Operatia se efectueaza sub anestezie generala, timpul necesar efectuarii acestei interventii fiind intre 1-3 ore.

Reducerea dimensiunilor sanului sau mamoplastia se obtine prin indepartarea excesului de piele, grasime si tesut glandular. Prin aceasta interventie se presupune totodata ridicarea sanului si reducerea dimensiunilor areolei mari. "Reductia mamara se practica de regula la femeile cu o hiperdezvoltare a sanilor care produce lasarea si deformarea acestora si, implicit, probleme medicale. Scopul acestei operatii este de a reduce, ridica si contura sanii", explica dr. Silvia Stanculescu.

Citește și:

Fermitatea si pozitia sanului se pierde odata cu tercerea timpului, dar acesta nu trebuie sa fie o problema iremediabila. Mastopexia reprezinta procedura chirurgicala pentru ridicarea si conturarea sanilor lasati sau pentru reducerea marimii areolei. "Niciun exercitiu fizic si niciun tratament medical nu poate rezolva ptoza mamara. Insa, cele mai bune rezultate se intalnesc la femei cu sani mici si cazuti.

Bineinteles, ca se pot ridica sani indiferent de marimea lor, dar sanii foarte grei pot sa cada din nou in timp”, avertizeaza specialistul. Acesta interventie chirurghicala presupune o rearanjare a tesutului mamar si excizia excesului tegumentar fara a reduce dimensiunile areolei.

In domeniul chirurgiei plastice putine lucruri au ramas imposibile, modificarea bustului fiind o operatie ce se realizeaza de peste 50 de ani. Vremurile s-au schimbat si, odata cu ele, nici mentalitatile nu au stat in loc. Desi inca se mai gasesc persoane inchise noului, care pleaca urechea la zvonurile ce dezvaluie sfarsituri tragice in urma unei operatii de imbogatire cu „ silicoane”, numarul celor care au descoperit din proprie experienta improbabilitatea riscurilor este in crestere.

Citește și:

Pentru a va face o programare la dna. Dr. Silvia Stanculescu puteti accesa Clinica-Metamorphosis.ro

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.