Setari Cookie-uri

Cum te pregatesti pentru operatia de implant mamar?

Tot ce trebuie sa stii despre operatiile de implant mamar.

Aproape toate complexele fizice si-au gasit solutii prin interventii medicale de tot felul, singurul lucru care ii ramane acum de facut pacientului este pregatirea pentru o noua viata cu un nou corp. Operatia de augumentare mamara este una dintre cele mai frecvente interventii chirurgicale in alegerile femeilor de peste tot. Decizia de a-ti mari sanii trebuie totusi facuta cu cap, multe paciente avand idealuri eronate si temeri nejustificate.

Cand o pacienta este dornica de un bust mai generos, vine si se prezinta in fata medicului specialist cu sperantele si asteptarile sale. Cel mai adesea, implantele se vor a fi cat mai mari si mai vizibile, dar totusi sa para naturale. Ei bine, lucrul acesta e imposibil. Pentru ca sanii sa aiba un aspect natural, acestia trebuie sa fie adaptati toracelui, adica zonei in care se aplica implanturile de silicon.”, sustine medicul specialist in chirurgie estetica, dr. Calin Dobos.

Citește și:

Operatia de augumentare mamara consta in crearea unei incizii prin care se va realiza “buzunarul” in care se va introduce proteza mamara. Timp de 50-60 de minute pacienta va fi sub anestezie generala, un somn din care se va trezi cu bustul dorit, cu visul implinit.

Cicatricile sunt plasate in asa maniera incat sa nu fie foarte vizibile, timpul si grija fiind elementele care vor garanta vindecarea.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.