Setari Cookie-uri

Iti doresti o relatie profunda de iubire?

Avem nevoie de dragoste pentru a fi fericiti.

2. Dansati impreuna!

Wow…ce sentiment minunat traiesti cand inveti sa-l inviti partenerul la dans intr-un mod spontan, delicat, plin de iubire. Dansul reprezinta un instrument minunat de apropiere intre voi, atat la nivel fizic, cat si spiritual. Aveti oportunitatea, prin intermediul dansului, sa va contopiti unul in bratele celuilalt, sa uitati de voi, de lume si de tot ceea ce va inconjoara. Aveti ocazia in care sa patrundeti in Universul Iubirii Voastre, acolo unde exista iubirea completa si profunda, nepatata de orgolii si suferinte.

Asadar, ori de cate ori ai ocazia, ia-ti iubitul la dans. Si nu trebuie sa o faci neaparat intr-un club de dans, ci in propria sufragerie. Creaza-ti propriul loc sacru de conectare divina cu iubitul tau. Aprinde cateva lumanarele parfumate, stinge lumina si pune pe fundal o muzica care sa-ti trezeasca simturile. Dupa care, du-te dupa el si poarta-l catre tine. Saruta-l, iubeste-l, ofera-i mangaieri divine, venite din inima…si ia-l la dans.

Citește și:

Exerseaza in acel moment daruirea ta completa in iubire, treci dincolo de tine si dincolo de el. Uita de tine si de orice alt gand sau proiectie. Spulbera-te in iubire si poarta-l catre tine. Treceti impreuna dincolo de uman si atingeti-va inimile, faceti dragoste cu sufletele voastre, uniti-va in Divinitate.

Cand faci acest lucru, lasa-te complet purtata. Fii usoara ca un fulg, da-i drumul rezistentei si controlului. Lasa-te sa te conduca pur si simplu si fii cu totul acolo.

Veti trai impreuna niste sentimente inaltatoare, care va vor conecta profund inimile in Iubire, in Adevarata Iubire!

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.