Setari Cookie-uri

Iti doresti o relatie profunda de iubire?

Avem nevoie de dragoste pentru a fi fericiti.

3. Incheiati seara impreuna, dormiti imbratisati!


Nu lasati nicio seara sa treaca fara ca voi sa nu va imbratisati si sa nu va conectati profund inimile inainte sa adormiti.

Puteti face o meditatie impreuna, puteti sa ramaneti imbratisati in liniste, in contemplare a iubirii voastre. Priviti-va in ochi si bucurati-va de superba recunoastere dintre sufletele voastre.

Orice Acum petrecut impreuna cu persoana iubita trebuie sa se transforme intr-o adevarata sarbatoare a Iubirii Adevarate.

4. Sarutati-va mult si des

Indiferent de varsta pe care o aveti, indiferent de locurile in care va aflati, celebrati-va iubirea prin unirea buzelor voastre intr-un sarut gingas si romantic. Nu va limitati aceasta bucurie divina, din cauza unor inhibitii sau a unor convingeri limitative.

Respirati Iubire, Radiati Iubire, Fiti Iubire si impartasiti lumii iubirea voastra. Asadar: faceti in asa fel incat sarutul sa devina parte integranta a celebrarii iubirii voastre in fiecare zi.

Citește și:

Nu faceti din sarut ceva mecanic si superficial, ci fiti constienti de fiecare data cand acesta se intampla. Bucurati-va de voi in acele momente. Asta o sa va apropie foarte mult si o sa va ofere minunate impliniri sufletesti.

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.