Setari Cookie-uri

Seminte de intelepciune pentru Sufletul Femeii

Salvarea sta in dragoste!

11. Nu uita niciodata ce important este sa traiesti cu bucurie desavarsita. Nu trece niciodata cu vederea frumusetea din tot ceea ce exista. Fiecare clipa este un dar special prin care Universul iti arata cat de mult te iubeste. Bucura-te de aceste daruri minunate. Ramai centrata in profunzimea inimii tale si bucura-te de tot ceea ce traiesti. Universul va avea grija de restul.

12. Inchide ochii si respira profund. Uita pentru moment de toate grijile si indoielile care te apasa. Lasa-ti deoparte toate gandurile, toate fricile, toate asteptarile si toate resentimentele. Asculta doar. Asculta acea voce suava si calda din interiorul tau. Ramai pentru cateva momente in tacere si in splendida contemplare a fiintei tale divine.

Celebreaza Adevarul ce se lasa descoperit in urma acestei scurte meditatii si lasa starea de pace ce s-a asternut asupra ta, sa te ghideze intreaga zi.

Citește și:

13. Invata sa faci din amabilitate si din generozitate doua virtuti trainice ale inimii tale. Amabilitatea este o virtute ce calmeaza si regenereaza, iar generozitatea este daruirea sufletului. Ce poate fi mai frumos decat o persoana blanda si calma, ce daruieste neconditionat iubirea si frumusetea ei intregii lumi?

14. Invata sa dai drumul lucrurilor din viata ta. Cu cat vei invata sa faci acest lucru mai des, cu atat mai frumoasa va deveni viata ta. In spatele acestei practici se afla de fapt o incredere profunda ca totul in viata se desfasoara intotdeauna exact asa cum trebuie, iar tu esti impacata cu tot ceea ce vine in experienta ta de viata.

Cu cat vei da mai mult drumul lucrurilor din viata ta, cu atat mai mult vei face loc lucrurilor noi si minunate sa-ti apara in cale si sa te imbogateasca. Nu ramane angrenata in trecut, nu tine cu dintii de niste amintiri dureroase, nu incerca sa ii obligi pe oamenii din viata ta sa-ti ramana alaturi, daca ei simt ca altul este drumul lor.

Citește și:

Gaseste-ti iubirea, fericirea si increderea in sufletul tau si ofera-le tuturor libertatea de a face exact ceea ce simt ei sa faca, iar tu elibereaza-te de lucrurile si de sentimentele care iti fac rau.

15. Invata sa ai incredere in Divinitate. Nu mai incerca sa cauti milioane de motive logice si rationale care sa-ti argumenteze daca ceea ce simti e bine. Urmeaza-ti inima si ai incredere ca pasii iti sunt ghidati spre cel mai mare bine. Nu poti descoperi uniunea divina si iubirea adevarata prin minte. Toate acestea depasesc cu mult conceptia umana.

16. Teama este o simpla iluzie. Ea nu exista. Teama inseamna lipsa recunoasterii iubirii in sufletul tau. Tot timpul cand resimti teama cu privire la orice lucru din viata ta, intreaba-te in felul urmator: "Ce-ar face iubirea acum?" si vei gasi imediat raspunsul.

17. Nu te invinovati niciodata pentru o reactie pe care ai avut-o. Constientizeaz-o, preia-ti lectia si mergi mai departe cu bucurie si intelepciune. Nu a fost decat o alta oportunitate minunata prin care sa-ti mai reamintesti cate ceva despre tine. Fii recunoscatoare si continua-ti calatoria cu gratie si cu iubire.

Citește și:

18. Atunci cand esti mult prea obosita, pierzi din intensitatea si profunzimea legaturii pe care o ai cu Ceea Ce esti Tu cu Adevarat. Atunci nu te onorezi pe tine asa cum meriti si nici nu iti respecti si apreciezi corpul asa cum acesta merita.

De aici, intervine apoi frustrarea, nemultumirea si incepi sa ai din ce in ce mai putina claritate cu privire la ceea ce faci. Asa ca, relaxeaza-te, ofera-ti timp pentru meditatie si liniste interioara. Odihneste-te indeajuns de mult incat sa te simti proaspata, energica si profund conectata la Nivelul Inimii.

19. Atunci cand ceri raspunsuri si ghidare de la Divinitate, invata sa ai rabdare si sa-ti pastrezi echilibrul interior, bucurandu-te de fiecare etapa a calatoriei.

Din momentul in care alegi sa te asculti si sa urmezi intelepciunea divina ce iti este redata in urma ascultarii, vei vedea ca sufletul tau incepe sa te ghideze in directia misiunii tale, in directia implinirii propriului destin. Invata doar sa ai rabdare, sa traiesti mai mult din pace si din increderea faptului ca totul este perfect exact asa cum este.

Citește și:

20. Oricat de zgomotoasa ar fi lumea ta exterioara, in momentul in care iti amintesti sa respiri, sa zambesti din toata inima si sa te bucuri de momentul de Acum, o stare profunda de pace si de recunostinta se va asterne in Sufletul Tau. Nu te priva de acest sentiment grandios. Ramai in Pace!

Cu nesfarsita iubire,

Tania Tita!

Mai multe astfel de postari, gasesti pe Facebook.

Daca simti sa tinem legatura si pe mai departe, descarca gratuit cartea electronica “Ghidul Tuturor Femeilor”, de aici ghidultuturorfemeilor.ro/cartea

Foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.