Setari Cookie-uri

Beneficiile consumului de apa

Stiu deja ca auzi acest lucru de multe ori, dar este foarte important sa il puneti in practica pentru ca in zilele noastre foarte multe persoane sufera de deshidratare cronica.

Un material realizat de Anca Alungulesei, expert Kudika si Fondatoarea RawCoco

Stiu deja ca auzi acest lucru de multe ori, dar este foarte important sa il puneti in practica pentru ca in zilele noastre foarte multe persoane sufera de deshidratare cronica.

Foto interior si prima pagina: pahar cu apa, Shutterstock

Benefiiile consumului de apa:

  • Imbunatateste digestia
  • Purifica organismul
  • Contribuie la scaderea in greutate
  • Lubrifiaza articulatiile
  • Hidrateaza pielea si organele corpului nostru

Sfaturile de mai jos te vor ajuta sa bea cel putin o jumatate de litru de apa pe stomacul gol fara sa protestati :) Transforma paharul tau de apa intr-o delicioasa limonada. Ofera organismului dvs vitamina C si va ajuta in depasirea dependentei de cafea, printre alte proprietati de vindecare. Stoarce sucul de la o lamaie intr-un pahar de apa, indulcil cu stevie sau miere de albini si bucurativa de o fera vitamina C si va ajuta in depasirea dependentei de cafea, Stoarce sucul de la o lamaie intr-un pahar de apa, indulci cu stevia sau miere de albine si bucura-te de o limonada racoritoare si in acelas timp va imbunatatiti digestia si pielea ta se lumineaza.

Citește și:

Indrazneste sa bei apa aromata: Bucura-te de un pahar de apa cu felii de fructe si plante, cum ar fi: de lamaie-ghimbir, pepene verde-menta, lamaie, castravete, capsuni-busuioc, portocala-lamaie, etc. Adauga felii de fructe taiate, frunze verzi, combina-le intr-o cana cu apa si bucura-te de aceste savoruri minunate.

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.