Setari Cookie-uri

Ce sa spui unui barbat, ca sa-l atragi

Energia feminina este despre A FI si energia masculina despre A FACE. Femeia este cea care inspira si barbatul cel care face, actioneaza.

Un material realizat de Andrada Dan, coach profesionist. Mai multe despre programele Andradei gasiti la www.andradadan.com

Adesea ne simtim „neauzite”, neintelese si ne incearca dezamagire, tristete, frustare cand nu reusim sa comunicam cu un barbat si concluzionam ca nu ne intelege. Iata ce se intampla: el „nu poate sa ne auda”, deoarece in loc „sa ne exprimam un sentiment”, ceea ce simtim, noi cerem, solicitam ceea ce asteptam de la un el. Si spunand-ui ce sa faca ca sa ne ofere ce dorim, barbatul, se retrage, se inchide, obtinem rezultatul contrar si se instaleaza un zid intre noi.

Foto interior si prima pagina: barbat si femeie discutand, Shutterstock

Energia feminina este despre A FI si energia masculina despre A FACE. Femeia este cea care inspira si barbatul cel care face, actioneaza.

Citește și:

Secretul este, sa vorbesti numai despre tine, sa-ti identifici sentimentele tale si sa exprimi ce simti. Este vorba despre tine, despre ceea ce SIMTI TU, fara sa acuzi, judeci, critici.

Conecteaza-te in permanenta cu tine, cu ce simti in orice situatie si exprima sentimentele pe care le simti.

Incearca sa incepi cu „Ma Simt...”sau „Imi place felul in care se simte”, sau „Nu-mi place sa ma simt ...”

O mare greseala pe care noi, femeile, o facem este sa raspundem intrebarii „Ce vrei?, Ce este de esti asa suparata?”” cu raspunsuri referitoare la el, la ce asteptam sa ne ofere sa faca „As vrea ca tu sa faci...” sa-mi dai mai multa afectiune, sa-mi spui ca ma iubesti.

Sa vrei ca cineva sa faca ceva pentru tine, nu este acelasi lucru ca atunci cand vrei pentru tine insati. A dori inseamna, vreau sa fiu casatorita, vreau copii, vreau sa ma simt bine.

Citește și:

Atunci cand comunici despre tine, despre ce este in interiorul tau, se creaza deschiderea, comunicarea cu acel barbat, deoarece incetezi sa ceri, spui de fapt ce simti TU. Devii o invitatie. Iar el daca este un barbat bun si matur, va actiona sa iti ofere ce simti TU.

Invata sa spui NU, cand nu te simti bine si nu iti place ceva. Invata sa ai limite si sa le exprimi.

„Nu vreau sa petrec timp singura, nu vreau sa fac sex decat daca ma aflu intr-o relatie exclusiva...”

Acest mod de comunicare in orice conversatie cu un barbat ii va arata ca esti o femeie puternica de fapt, autentica, care isi arata vulnerabilitatea, care se conecteaza cu ea insasi, care are curaj sa arate ce simte. Nimic nu este mai atractiv, decat o femeie care are curajul sa arate cine este si care nu ezita sa spuna ce simte.

Comunicand in permanenta ce simti, iti vei creste increderea in sine. Astfel el se va simti atras de tine, va veni spre tine si va actiona sa iti ofere ce simti tu. Va avea incredere de fapt in tine ceea ce inseamna ca si el poate sa isi exprime senimentele lui.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.